Uzun boylu 38-40 giyen yok mu aranız da?

Navukat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
516
4
38
34
İzmir
Arkadaşlar merhaba... 175 boyunda 63 kilodayım buradan pantolon bakıyorum boyu tutan hiç olmadı ya;(( buaraya yazayım dedim. Elinde bana uyabilecek markalı hiç giyilmemiş ya da birkaç giyilmiş klasik iş için uygun olacak pantolon etek varsa eklerseniz sevinirim ilginize tşk ediyorum şimdiden)))

ben sen gibiymde bnm klasik kıyafetim yok keşke olsa yardımcı olsam :)

canım benimde boy 175 cm bende birşey bulurken zorlanırdım elimde sana olabileceklerin resmini atıyım bak değerlendir canım

Kumaş değil ama iş için ideal..iş için 2 tane aynı model biri krem diğeri dizde etek düşük bele yakın
eteklerim var..defakto elbise siyah ceketle klasiği yakalayabilirsiniz üst yarım kol alta doğru hafif kloş sonbahara uygun elbise zarif bayanlar için,çizmelerle
hoş duruyor

Cnm benmde boyum 175 bi tane kot var elimde 38 beden actigim konularda resim var bakabilirsin
Konunun adi
Kullanilmamis marka kiyafetler kesin bakmalisinz

Kot hic giylmedi sifir ve
20 tl

cnm bende 38 ve 40 beden sifir mango pantolonlar var..kisliklar gerc ama seneye giyerim dersen cok guzeller boylarid kesilmedi hic..bak istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…