S Sevimbtk Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 2 0 1 Bursa 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimbtk #1 merhaba bayanlar.. bordo askılı çantayı 1 kere kullandım diyebilirim. alışılmışın dışında çok modern bir çantadır. satış fiyatım 89 TL ye aldım . 60 TL ye satıyorum. siyah gül motifli çanta az kullanılmıştır. 40 TL ye satıyorum. lacivert fiyonklu çanta 1 kere kullanılmıştır. 45 TL ye satıyorum. çantalarım modern çizgilere sahiptir. alanla şimdiden hayırlı olsun:):):) Eklentiler $66.jpeg 125,2 KB · Görüntüleme: 83 $5.jpg 30,6 KB · Görüntüleme: 104 $3.jpg 28,5 KB · Görüntüleme: 84
merhaba bayanlar.. bordo askılı çantayı 1 kere kullandım diyebilirim. alışılmışın dışında çok modern bir çantadır. satış fiyatım 89 TL ye aldım . 60 TL ye satıyorum. siyah gül motifli çanta az kullanılmıştır. 40 TL ye satıyorum. lacivert fiyonklu çanta 1 kere kullanılmıştır. 45 TL ye satıyorum. çantalarım modern çizgilere sahiptir. alanla şimdiden hayırlı olsun:):):)
nrbl Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2013 567 7 68 Sakarya 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimbtk #2 Sevimbtk .!.: merhaba bayanlar.. bordo askılı çantayı 1 kere kullandım diyebilirim. alışılmışın dışında çok modern bir çantadır. satış fiyatım 89 TL ye aldım . 60 TL ye satıyorum. siyah gül motifli çanta az kullanılmıştır. 40 TL ye satıyorum. lacivert fiyonklu çanta 1 kere kullanılmıştır. 45 TL ye satıyorum. çantalarım modern çizgilere sahiptir. alanla şimdiden hayırlı olsun:):):) Genişletmek için tıkla... Diyosun canim yaa ben 25 e satiyorum kimse bakmiyo
Sevimbtk .!.: merhaba bayanlar.. bordo askılı çantayı 1 kere kullandım diyebilirim. alışılmışın dışında çok modern bir çantadır. satış fiyatım 89 TL ye aldım . 60 TL ye satıyorum. siyah gül motifli çanta az kullanılmıştır. 40 TL ye satıyorum. lacivert fiyonklu çanta 1 kere kullanılmıştır. 45 TL ye satıyorum. çantalarım modern çizgilere sahiptir. alanla şimdiden hayırlı olsun:):):) Genişletmek için tıkla... Diyosun canim yaa ben 25 e satiyorum kimse bakmiyo
S Sevimbtk Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 2 0 1 Bursa 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimbtk #3 her malın bir alıcısı vardır:) umarım seninkilerde istedğin zaman istediğin fiyata satılır cnm:)
CinnamonQueen N'oublie pas d'où tu viens. Kayıtlı Üye 17 Mart 2012 5.436 1.542 448 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevimbtk #4 Sevimbtk .!.: her malın bir alıcısı vardır:) umarım seninkilerde istedğin zaman istediğin fiyata satılır cnm:) Genişletmek için tıkla... Mesaj tekrarı............. Son düzenleme: 6 Mayıs 2014
Sevimbtk .!.: her malın bir alıcısı vardır:) umarım seninkilerde istedğin zaman istediğin fiyata satılır cnm:) Genişletmek için tıkla... Mesaj tekrarı.............