uzun aradan sonra iltifat

Nekadar üzerine gelinmiş konu sahibinin.. söylediğine söyleyeceğini pişman olmuş.. oysa paylaşılan konuda sadece bir anlık hissiyat var. Insan boşanma gibi sancılı bir deneyimden sonra bir süre sanki bir enkazın altında kalmış gibi hisseder. hersey sona ermis, bir daha sanki hiç eski o olamayacakmis gibi. Bu yaşadığı küçücük olay konu sahibine yine eski o oldugunu hatirlatmis. Eminim kötü niyetlere karşı yeterince silah kusanmistir merak etmeyin.. "Bu kadar basit olmayin" tarzı saygısız ve acımasızca yargılamanın lüzumu yok.. sevgili konu sahibi, hayat devam ediyor mutlu ol ve tadini çıkar

aynen basıt kelımesı cok agır

Sizi beğenmiş ..
Biraz hızlı da olsa ..
Zaman kısmet nasip ..

Biz İstanbul'da şubede yoğunluktan başımızı kaşıyamıyoruz elin oğlu müşteriye methiyeler düzüyor. Yaptığı çok yanlış normal değil, prim ve hedef amacındaysa zaten daha kötü. Ben onun adına utandım bir meslektaşı olarak.

Ben de katılıyorum size. İnsan mutsuz mutsuz yaşarken kadın olduğunu hatırlatan kalbi çarptıran biri çıkmış işte. Tadını çıkarsın hatun.

yüzde yüz aynı fikirdeyim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…