- 2 Ağustos 2015
- 47
- 33
- 45
aynen basıt kelımesı cok agırNekadar üzerine gelinmiş konu sahibinin.. söylediğine söyleyeceğini pişman olmuş.. oysa paylaşılan konuda sadece bir anlık hissiyat var. Insan boşanma gibi sancılı bir deneyimden sonra bir süre sanki bir enkazın altında kalmış gibi hisseder. hersey sona ermis, bir daha sanki hiç eski o olamayacakmis gibi. Bu yaşadığı küçücük olay konu sahibine yine eski o oldugunu hatirlatmis. Eminim kötü niyetlere karşı yeterince silah kusanmistir merak etmeyin.. "Bu kadar basit olmayin" tarzı saygısız ve acımasızca yargılamanın lüzumu yok.. sevgili konu sahibi, hayat devam ediyor mutlu ol ve tadini çıkar
Krize girdim yaaaaaa:))))))Sonra biz orda ağaç olalım sıra beklerken siz göz kas muhabbeti yapın
Sonra biz orda ağaç olalım sıra beklerken siz göz kas muhabbeti yapın
Ne kadar da eli işte gözü oynasta bir bankaci
konu sahibi olayi birden baglamis ders cikarmis
Ay kk'nın ne tatlı üyeleri var : DRahat ol bankada kimse yoktu bekleyen :)
Nekadar üzerine gelinmiş konu sahibinin.. söylediğine söyleyeceğini pişman olmuş.. oysa paylaşılan konuda sadece bir anlık hissiyat var. Insan boşanma gibi sancılı bir deneyimden sonra bir süre sanki bir enkazın altında kalmış gibi hisseder. hersey sona ermis, bir daha sanki hiç eski o olamayacakmis gibi. Bu yaşadığı küçücük olay konu sahibine yine eski o oldugunu hatirlatmis. Eminim kötü niyetlere karşı yeterince silah kusanmistir merak etmeyin.. "Bu kadar basit olmayin" tarzı saygısız ve acımasızca yargılamanın lüzumu yok.. sevgili konu sahibi, hayat devam ediyor mutlu ol ve tadini çıkar
Sesli güldüm buna.
bana da oyle geldi.. evet, bosandiktan sonra insanda bi ozguven kaybi olabiliyo, ve sevgi acligi da.. ama daha bi temkinli olmak gerekiyor..
genelde kotu dusunmem ama soyisim degisikligi filan konu olarak gecince bankaci ogrenmis bosandigini, (icinden demistir, ne kadar bosanmis bi bayan)
niyeti belli olmaz, dikkatli ol konu sahibi..