uzun aradan sonra iltifat

sutden agzı yanan yogurdu ufleyerek yer
yemelısın
yemelıler
o herkese aynı sekılde yaklasıyordur
ayrıldın dıye tabıkı hayatının sonu degıl
ama bukadar da hızlı olmamalı
:KK57:

Yalnız bazı kişiler hemen faydalanma amacıyla böyle yapmış, tilki gibi şeyler demiş. Üzüldüm. Eşimin yeğeni de boşanmış bir erkek (yeğen dediğime bakmayın, kalabalıklar herkese amca, hala, yeğen diyerek olayı basitleştiriyorlar) ve beni en iyi boşanmış bir bayan anlar diyerek ilgi alanını daraltmış halde.
Öte yandan medyatik bir isim var, hep ama hep yaralı kadınların peşinden gidiyor, normalde elde edemeyeceği kadınları resmen ağına düşürüyor :) Hemen yaftalamayın ama dikkatli olun.

Ben olsam güvenemezdim. Sizdekide iyi cesaret. buluşacakmısınız peki?

Bende boşandıktan sonra nüfusumu yenilemek için Nüfus Müd. gittim soyadımı degistirmek için..Benimle ilgilenen memur erkişisi tabi bu boşandıgımı ekranından gördü. nasıl oldu bilmiyorum ama bana davayı siz açmışınız dedi. dava dilekcemde sistemlerine mi düşmüş anlamadim ki... muhabbet kurmak icin baya kıvrandı durdu. yüz vermedim işim olmaz. tanımam etmem. erkeksizlikten ölsemde pas vermem. bu kadar da büyük konusurum.

Yahu konuyu açan arkadaş 2 dakika biriyle flört etmiş, flört ettiğine de sevinmiş çünkü çok umutsuzmuş.
Neler neler söylenmiş. Flört, kadın için her zaman çok tehlikelidir, basittir zira bu coğrafyada.

Hanımefendi, hoş bir şey yaşamış ki içine umut gelmiş, hayatı hissetmiş.
Gelmiş bize diyor ki "tünelin ucunda ışık var".
Ben anladım dediğinizi :KK25:

Bu devirde biraz bakımlı olduktan sonra dışarısı erkek kaynıyor zaten çok kolay bulmak bir de üstüne bir sürü iltifat alabilirsiniz önemli olan "doğru" kişiyi bulmak.
Sadece bir bankacı gözleriniz güzel dedi diye dünyanız değişti ise ne mutlu size.
Keşke bende böyle küçük şeylerden mutlu olabilseydim.

Tatlım eger senin özgüvenin ve umudun bu iki iltifatla yerine geldiyse, bravo. Hicbir zaman ümidini yitirme, kendini eksik gibi görme, hayattan zevk al tamam ama sırf biri kasına gözüne güzel dedi diye değil, Herzaman böyle ol.nitekim biri sana bosbogazlık edip fiziksel özelliklerinden biriyle alay etse, demekki hayata küseceksin. Ümitlerin, hedeflerin, isteklerin baska insanların ağzından çıkacak olan sözlerle ( iyi yada kötü) Şekil almasın.

ben bekaarım ama böyle bırsey olsa hıc tavız vermezdım. sız evlenıp bosanmaıssınız daha dıkkatlı olun ayrıyetten ıltıafat alamanız gayet normal hem esınızde sızı begenms evlenmstr suan anlasamamıs olabılırısınız sızın sasırmanız tuhaf geldı bana ıltıfata :) umarım mutlu olursunuz bence ufak bı ıltıfata kanmayın

X