uzun ama okursanız sewinirm çok dertliyim:(

aceline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
7
0
sewgili arkdşlar başlıyrum sizlerle derdimi paylaşmaya;
bnm yaklaşık 9 aydr bir erkk arkadaşım war.bn çok duygusal bi kızım herşeye ağlıyorum çockluğumdan beri böyle bu.20 yaşındayım.birine bğlandm mı tam bğlanıyorum. yine öyle bi drum oldu :KK43:bn biraz rahattimdr istediğim hemn olsun isterim süprzlerle doluyumdr.ama erkk arkadşım bnm tam tersim. maa işte bi şeklde bağlandık bulduk birbirimizi.geçmişine bktığımda partilerden arkdaş toplantılarından geçilmio.ama konu bna geldiğinde yapamssın olmaz bize yakışıo mu diye bşlıo susmuyo.facebookumda çok erkk arkadaşım war die kapat dedi ilk ay kapatmadım.snra kapattım.barıştık.keşke kapatmasaydımda ipleri eline wermeseydim.ondan snra dışarıya çıkma demeler arkadaşlarınla çıkma demeler başladı.üniwersite öğrencisiyim.yurttan çıkartmadığı için hüngür hüngür ağladımı biliyorum:KK43:yazarkn bile ağlıyorm off ne sulu gözm:KK43: hepsini aşık olduğum için yapıorum zannediyorum ama değil bnce sadece bğllık herşeyi beraber yaptığımız için boşluğa düşücem zannediyorum ayrılamıyorum.o bnmle bi gelecek düşünüyor ama bn istemiyorum.çnkü o ewllk yürümez. bn sadece sussun die yine tmm der içime atar böle sitelerde derdime çare ararım :KK43:neyse bunun 5 yıldr msn inde tanımadığı ama derdini paylaştığı bi kız warmış bna 2. ay falan söyldi takmadım hiç olablr dedim.geçenlerde bi foruma üye oldum ewde wakit geçmio die öğrendi üye oldu neymiş paylaştıklarıma erkkler yorum yapıyormuş bna bi asılmadıkları kalmışmış.ya sadece teşkkr ya anlamıyorum bn mi abatıyorum die.kızdı falna işte yine bna tmm dedirtti we kapattrdı üyeliğimi.snrada o msn den konuşmadığını sandığım kızı faceden eklemiş.onun ne hissttğini hissedicekmişim.aptalsın sen dedim ama işte yine üste çıktı.snrada sildrdim faceden de msn dend sonra 2 de bi böle kızlara gönderlmiş arkadşlık istekleri war iletilerde kabul edildi die. km bunlar tanımıyorum bn öyle bişy yapmm bna güwen dioartık güwenemiyorumda.ayrılmaktanda korkuyorum:KK43: dayanamam ararım die.ilşkimiz baya ilerlemiş durumda ailesiyle falan tanıştım.bna karısıymışım gibi dawranıyo.o facbookuda kapatmıo ama bna kapattrmasını bilio :KK43: güzel bi kızımda okuldaki herkes hyranlıkla bakıor bna onun yüzündende nerdeyse bi eşarp tak pardüse giy demediği kaldı.kaç kere yurda gönderip üstümü değiştrtti.offfff durum bu işte az çok konuyu dağınık yazdım ama yardım edin ne olur geleceğim için ayrılmam lazım ama yapamıyorum ne yapmalıyım daha fzla dayanamayacaım.hastanelk bile oldum doktr antidepresan werdi kullandım sigara içmeye meğillendim hemen bIRAKTIM YARDIM EDİN DELİRİCEM :sinifsinif::sinifsinif:

Ooo!..Her dediğini yapmışsınız ,ama olmaz ki ? Sizi değiştirmeye kalkması mantık sınırlarını zorluyor bir kere.Düzelmezse böyle hayat geçmez söyleyeyim.:umursamaz:

bence sevglnn seni aldtma gibi bi niyeti yok öle olsaydı bu kadr kıskanp yasaklamzdı herşeyi.yhni aslnda güvenebilcin biri ama başka sıkntılar var bu kadr tutucu olmasına hayatını sana zindan etmesine izin verme.ilşkilerde karşı tarfn fikrlerine saygı duyulr bunu giymk istiorm buraya gitmk istiorm de kızarsa da dedğini yapma biraz karşı çık.eğer seni seviosa seni böle kabl eder bunn için ayrılacağı varsa da hiç durmasn ayrılsn seni deiştrmeye ne hakkı var

arkadaşım sana şunu söyleyeyim. bende çevremde hata her görende büyük ilgi ve beğeni uyandıran bir kızım. benim iki yıllık bir ilişkim var.. ama asla bu trz şeyler yaşamadım. bunlar sağlıksız şeyler çünkü. bence erkek arkdaşın problemli. seviyosun ama ilerde böyle devam ettikçe sevgi aşk saygı kalırmı bence kalmaz. ben ilişkinizin öyle yürüyebileceğine inanmıyorum. çok zaraa görürsün. daha yirmi yaşındasın neler çıkar karşına. bence kendi hayatını harcama ve ayrıl. böyle ilşki yaşayıp sonra çok pişman olan arkadaşım oldu. üzülerek söylüyorum ama çok ters kişilersiniz anladığım kadarıyla ve yıpranmakla kalırsın o ilşkide bence daha fazlası olmaz. sadece bu ağlarsın ve yıpranırsın. daha çok başındayken iyi düşün derim ben

bence sevglnn seni aldtma gibi bi niyeti yok öle olsaydı bu kadr kıskanp yasaklamzdı herşeyi.yhni aslnda güvenebilcin biri ama başka sıkntılar var bu kadr tutucu olmasına hayatını sana zindan etmesine izin verme.ilşkilerde karşı tarfn fikrlerine saygı duyulr bunu giymk istiorm buraya gitmk istiorm de kızarsa da dedğini yapma biraz karşı çık.eğer seni seviosa seni böle kabl eder bunn için ayrılacağı varsa da hiç durmasn ayrılsn seni deiştrmeye ne hakkı var

bnde böyle düşünüyorum aslında dedim bni böyle kabul et artık dedim yolun ortasında başladım ağlamaya üzülme aşkım sen braz kapalı giyin makyaj yapma bn seni daha çok sewicem dior.sanki ççocuk kandırıo :) boğulduğumuda sıkması drumunda daha fazla dayanamayacağımı anlamıyor .hep awcunun içinde sanıyor bni :KK43:

arkadaşım sana şunu söyleyeyim. bende çevremde hata her görende büyük ilgi ve beğeni uyandıran bir kızım. benim iki yıllık bir ilişkim var.. ama asla bu trz şeyler yaşamadım. bunlar sağlıksız şeyler çünkü. bence erkek arkdaşın problemli. seviyosun ama ilerde böyle devam ettikçe sevgi aşk saygı kalırmı bence kalmaz. ben ilişkinizin öyle yürüyebileceğine inanmıyorum. çok zaraa görürsün. daha yirmi yaşındasın neler çıkar karşına. bence kendi hayatını harcama ve ayrıl. böyle ilşki yaşayıp sonra çok pişman olan arkadaşım oldu. üzülerek söylüyorum ama çok ters kişilersiniz anladığım kadarıyla ve yıpranmakla kalırsın o ilşkide bence daha fazlası olmaz. sadece bu ağlarsın ve yıpranırsın. daha çok başındayken iyi düşün derim ben
çok teşşekr edrm bni anladığın için :) olması gereknde ayrılmak sanırım inşllh yapabilirm:KK43:

Türkçede w diye bir harf yoktur!

Bu kadar yüz vermeye hiç gerek yok.

Erkek arkadasına bi mecburiyetinmi var canım senin. Daha9 aydır birlikte olduğunuzu söylemişsin.Kesin Ailen sana onun dediklerini yap dese hiç biirini dinlemezsin ama sevgilin diyince akan sular durur. Hiç bişey için geç kalmış sayılmazsın. Al sevgilini karşına adam akıllı konuş ben böyleyim işine gelirse de... Seni olduğun gibi kabul ediyorsa eyvallahhh yoook işine gelmezse kimse kşmseye muhtaç değil güle güle dersin olur biter..

Böylee erkeklerden nefret ediyorum.:kızgın:
Bu kadar karısmasına izin vermemeliydin.
Bazen anne ve babamıza bile hesap vermek istemezken,kızarken bilmiyorum ama sevgilimin sözlerini dinlemek yada hesap vermek bana cok yersiz geliyor.:kahve:

hiç hazetmiyorum bu şekil adamlardan.. sizden istemesine hadi eyvallah diyelim bir şekilde, ama sana yasakladığı herşeyi kendisi fazlasıyla yapıyor... :nazar: bu nasıl iş anlamadım. tapulu malımısın sen onun.. bırak Allah aşkına neyin eksikliğini hissediceksin canım, kurtar kendini de yaşamana bak.. hem üniversite en çok sosyalleşeceğin güzel hatıralar biriktireceğin yer, sen bu dönemi adamın birine göre yaşamak zorunda hiç değilsin.. evlenince iyice sahiplenecek, tül bile açtırmaz sana evde.. olmaz deme, oluyor... aklını kullan..

Arkadaşım,aradaki sesli harfeleri de yazsanız,ayrıca v leri w şekilde kullamakta yasak forumda..

Ben de diğer bütün arkadaşlara katılıyorum,daha 20 yaşındasın,hayatını ipotek altına almış resmen,ama kendisi yapıyor,yanlışsa kendisi de yapmasın,değilse sen neden yapamıyorsun.

20 yaşındasın ya 20,bir çocuk için ağlama,gez çık arkadaşlarına dolaş,kurslara katıl,konserlere git,bi 5 sene sonra ne için ağlamışım ben diyeceksin emin ol.

Son düzenleme:
huzursuz için değil mi ama sanki ayrılmakda istemiyorsun o kadar şey yaşadık iyi kötü günlerimiz geçti diye düşünüyorsun e tabi ayrılık acısıda var şimdi onu göze almak da zor napcaksın...ayrıl gitsin.madem gercekten burda bi çare bulabilirmiyim diye derdini açmışsın o zaman ayrıl gitsin çoğunluk ne diyor oku bakalım...gercekten bu insanlar yanlış mı düşünüyor olabilir mi sence? karar senin tatlım...

sewgili arkdşlar başlıyrum sizlerle derdimi paylaşmaya;
bnm yaklaşık 9 aydr bir erkk arkadaşım war.bn çok duygusal bi kızım herşeye ağlıyorum çockluğumdan beri böyle bu.20 yaşındayım.birine bğlandm mı tam bğlanıyorum. yine öyle bi drum oldu :KK43:bn biraz rahattimdr istediğim hemn olsun isterim süprzlerle doluyumdr.ama erkk arkadşım bnm tam tersim. maa işte bi şeklde bağlandık bulduk birbirimizi.geçmişine bktığımda partilerden arkdaş toplantılarından geçilmio.ama konu bna geldiğinde yapamssın olmaz bize yakışıo mu diye bşlıo susmuyo.facebookumda çok erkk arkadaşım war die kapat dedi ilk ay kapatmadım.snra kapattım.barıştık.keşke kapatmasaydımda ipleri eline wermeseydim.ondan snra dışarıya çıkma demeler arkadaşlarınla çıkma demeler başladı.üniwersite öğrencisiyim.yurttan çıkartmadığı için hüngür hüngür ağladımı biliyorum:KK43:yazarkn bile ağlıyorm off ne sulu gözm:KK43: hepsini aşık olduğum için yapıorum zannediyorum ama değil bnce sadece bğllık herşeyi beraber yaptığımız için boşluğa düşücem zannediyorum ayrılamıyorum.o bnmle bi gelecek düşünüyor ama bn istemiyorum.çnkü o ewllk yürümez. bn sadece sussun die yine tmm der içime atar böle sitelerde derdime çare ararım :KK43:neyse bunun 5 yıldr msn inde tanımadığı ama derdini paylaştığı bi kız warmış bna 2. ay falan söyldi takmadım hiç olablr dedim.geçenlerde bi foruma üye oldum ewde wakit geçmio die öğrendi üye oldu neymiş paylaştıklarıma erkkler yorum yapıyormuş bna bi asılmadıkları kalmışmış.ya sadece teşkkr ya anlamıyorum bn mi abatıyorum die.kızdı falna işte yine bna tmm dedirtti we kapattrdı üyeliğimi.snrada o msn den konuşmadığını sandığım kızı faceden eklemiş.onun ne hissttğini hissedicekmişim.aptalsın sen dedim ama işte yine üste çıktı.snrada sildrdim faceden de msn dend sonra 2 de bi böle kızlara gönderlmiş arkadşlık istekleri war iletilerde kabul edildi die. km bunlar tanımıyorum bn öyle bişy yapmm bna güwen dioartık güwenemiyorumda.ayrılmaktanda korkuyorum:KK43: dayanamam ararım die.ilşkimiz baya ilerlemiş durumda ailesiyle falan tanıştım.bna karısıymışım gibi dawranıyo.o facbookuda kapatmıo ama bna kapattrmasını bilio :KK43: güzel bi kızımda okuldaki herkes hyranlıkla bakıor bna onun yüzündende nerdeyse bi eşarp tak pardüse giy demediği kaldı.kaç kere yurda gönderip üstümü değiştrtti.offfff durum bu işte az çok konuyu dağınık yazdım ama yardım edin ne olur geleceğim için ayrılmam lazım ama yapamıyorum ne yapmalıyım daha fzla dayanamayacaım.hastanelk bile oldum doktr antidepresan werdi kullandım sigara içmeye meğillendim hemen bIRAKTIM YARDIM EDİN DELİRİCEM :sinifsinif::sinifsinif:

harfler eksik,tanıdık değil. bulmaca çözer gibi okumaya çalıştım da nafile...:mymeka:azıcık daha özenli olsak, eksiltmesek,harfleri değiştirmesek, kendi dilimize kıymasak çok şey mi bu istek:KK3:

tek anladığım şu kırmızılı kısım. diyeceğim tek şey de , yapamacağını biliyorsun bırak 9 ayda kalsın 10. ayı bulmasın

yoksa delirirsin,ilaçlardan kurtulamazsın,sigaraya da başlarsın,hastaneden de çıkmazsın:nazar:

ilişkilerde sevgi kadar saygı da önemli
sana yasakladığı şeyleri kendisi yapıyorsa senin aşkından ölsede sana bir gram saygısı yok demektir ve ileri ki yıllarda bu çok sorun yaratır sevgi yavaş yavaş azalmaya başladığında çekilmez olur hayat
sen soruyorsun ne yapayım diye ama aslında kararın belli ne yapsa vazgeçemiyorsun ayrılmaya cesaretin yok gibi o yüzden şimdi ayrıl desek faydası olmaz ama sorunlarınızı düzeltmeden de evlenirsen geleceğin kararır gibi geliyor yine de allah bilir
belki onun senden ayrılmasını sağlayabilirsin
çok ama çok gençsin iyi düşün aşk sevgi yıllar geçtikçe yalan olur pişmanlıklarınla başbaşa kalıverirsin

Bu ne yaa... sen ne yapmışsın böyle! benim de 5 seneye yakın bir ilişkim var, tanıştığımızda kolsuz kıyafetler falan giyerdim, geçen sene giyme! dedi. ben de en başında böyleydim, beni böyle sevdin eski köye yeni adet getirme, ben nasıl giyinip davranacağımı zaten biliyorum ve usulüyle yapıyorum dedim. yanlışımı gördün mü dedim. haklısın dedi. neymiş makyaj yapma bilmemne. bu kadar özgüvensiz olmamalı sevgilin.

Ve de dışarı çıkarmaması vs. köle misin sen? benim sevgilim de geceleri o olmadan çıkmamı istemez ama konsere de okulun şenliklerine de anlaşmaya varıp (saat 23 de yurda dönücem, kız arkadaşlarımla gidicem vs.) gittim. Seni 4 duvara hapsedip ne yapıcak?

Valla en kısa zamanda çözüm bulsan iyi edersin.
ben sevgilime sen benim özgürlüğümsün derim.. öyle de olmalı bence.

ilişkilerde sevgi kadar saygı da önemli
sana yasakladığı şeyleri kendisi yapıyorsa senin aşkından ölsede sana bir gram saygısı yok demektir ve ileri ki yıllarda bu çok sorun yaratır sevgi yavaş yavaş azalmaya başladığında çekilmez olur hayat
sen soruyorsun ne yapayım diye ama aslında kararın belli ne yapsa vazgeçemiyorsun ayrılmaya cesaretin yok gibi o yüzden şimdi ayrıl desek faydası olmaz ama sorunlarınızı düzeltmeden de evlenirsen geleceğin kararır gibi geliyor yine de allah bilir
belki onun senden ayrılmasını sağlayabilirsin
çok ama çok gençsin iyi düşün aşk sevgi yıllar geçtikçe yalan olur pişmanlıklarınla başbaşa kalıverirsin

öncelikle yardımcı olduğnz için teşekkür ederim.burada yazılan her yazıdan birşeyler çıkarmaya çalışıyorum.sizin yazmış olduğunuz bu birkaç cümle bana o kadar yardımcı oldu ki...aslında geleceğim için sanırım onun benden ayrılmasını sağlayacağım tekrar teşekkür ederim ...:Saruboceq:

Sen devam et böyle adam yakında özgüvenini de alır elinden kalırsın ortada...
:umursamaz:
Silken kendine gel!
O kocan değil, kocan olsa bile sahibin değil!!!
Sana böyle karışamaz, emir veremez.
Beğenmiyorsan güle güle dersin olur biter!
:icecream:

Ah şu türkçeyi güzel kullansak.Allahıma şükürler olsun türk olarak doğmuşuz sahip çıkalım dilimize.Problemine sıra gelince fazla değer verme kaybeden sen olursun canım...

X