Üzülüyorum

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
41
Arkadaşlar genelde her bayanın sık sk karşılaştığı durumlardan biriyle karşı karşıyayım belkide 27 hafta 3 günlük hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri eşimle bir kez birlikte olduk. Endometriyoma hastasıyım. biraz sancılı bi hamilelik dönemi geçiriyorum fakat doktorumuz cinsellik açısından herhangi bir kısıtlama getirmedi buna ramen eşim birlikte olma konusu açıldığında tedirginliğini gizleyemiyor. Hani tamam ilişkiye girmekten çekiniyor olabilir sonuçta ilk bebeğimiz fakat akşamları yanaklarımı öpmekten ileri gitmiyor. Bu beni gerçekten çok sevdiğinden mi yoksa hamileliğim yüzünden ona itici geldiğimden mi. yecrübeli arkadaşlarım yardım ederse sevinirim. karnımın büyümesi dışında kilo almadım. elimden geldiğince bakımlı olmaya çalışıyorum. hamilelik yüzünden kendimi salma gibi bir durum yok yani.

bizde de tam tersi benim hiç ama hiçç içimden gelmiyo köşe bucak kaçıyorum.. Keşke oda istemese diyorum

Geçici bir dönem. Erkekler bazen hamileliklerde bunu yaşayabiliyorlar.
Kadını "anne" olarak görmenin etkisi var.
Doğumdan sonra da devam ederse sıkıntı olur.

Canim benim hamilelikte babalar da en az bizim kadar tedirginlesiyor cunku onlarda icimizde bi bebek bir can tasidigimizin farkinda.. Bende su an 25 haftalik hamileyim. Yatagimizin genis genis olmasina ragmen esimm taa gidip en ucta yatiyor donerken carparim bisey olur pskolojisiyle.. Ee bir de hastaligin varmis normal bir hamilelikte gecirmiyorsun kocanin hassas olmasi cok normal size zarar vermemek icin.. Tabi ki seni sevdiginden suphen olmasin...

Önceden nasıldı canım isteklimiydi?

Bebeğe zarar vermekten korkuyodur. Siz bişey demeyin belki ters tepebilir doktorunuza söyleyin durumu onlar güzelce acikliyolar :)

bizde de tam tersi benim hiç ama hiçç içimden gelmiyo köşe bucak kaçıyorum.. Keşke oda istemese diyorum
Tatlım ben istiyorum diye değil ama dikkatimi çekiyo. Eş olmaktan çok baba modunda ilaçlarımı içiriyo doktora birlikte gidip geliyoruz. ayakkabımı bile o giydiriyo ama iş cinsellğe gelince korkuyo. dediğim gibi dokunma bile yok.

Bende duydum iki arkadaşımın eşide hamileliğin başından bitimine kadar girmemişler daha sonra normale döndük demişlerdi korkuyorlarmış birşey olur bebeğe diye dediklerini söylemişler belkide eşinde bebeğe birşey olur sanıyordur dr kontrolune giderken eşinle git ve onun yanında dr sor oda enşide etmemesi gerektiğini anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…