Bizimkilerde Allah korkusu olsa olmazdı bunlar zaten.Seni hem aç bırakırım,hem döverim,hem aldatırım,bi de üstüne .. diye kendilerini öyle bir inandırmışlar ve bize de öyle güzel empoze ediyorlar ki,yazarken bile tüylerim diken diken oluyor ama bunları yaşıyoruz bir de.Dinimizde kadın eğer doğurduğu çocuğu bile emzirmek istemezse süt anne bulmak zorundasınız denmiş erkeklere ,kaldı ki bi de üstüne eziyet.Kocamdan nefret boyutuna geldim ben de ama Rabbim ne zamana kadar sınayacak bilmiyorum,O'nun takdiri sonuçta.Kadından çok şey bekleniyor evet....Bu insanların bakış açısıyla ilgili.
Bi yerde yazıyordu; Kadın yemek yapmaya bile mecbur hissetmemeli...
Bi akşamda eşi eve geldiğinde kadın asık suratlı olamazmı..
İyi görünmek onun görevimi???
Önüne koyduğun yemeği yerken bile ne yorgunlukla zahmetle yaptığını bilen erkek her defasında teşekkürü borç bilmeli mesela...Kendi işlerini kendi halledebilmeli...
Ben evli değilim ama ilerde erkek çocuğum olursa...onu asla kadındır yapması gerekir zaten! psikolojiyle yetiştirmicem...
Dinimizdede gereği böyle.Peygamberimiz (sav) kendi söküğünü kendi dikermiş...bu beni çok etkilemişti...
Zaten gerçekten müslüman bi erkek ne aldatır nede zulüm eder nede beklentisi fazla olur....
Evet aynende bu zihniyette abim babam var...Bizimkilerde Allah korkusu olsa olmazdı bunlar zaten.Seni hem aç bırakırım,hem döverim,hem aldatırım,bi de üstüne .. diye kendilerini öyle bir inandırmışlar ve bize de öyle güzel empoze ediyorlar ki,yazarken bile tüylerim diken diken oluyor ama bunları yaşıyoruz bir de.Dinimizde kadın eğer doğurduğu çocuğu bile emzirmek istemezse süt anne bulmak zorundasınız denmiş erkeklere ,kaldı ki bi de üstüne eziyet.Kocamdan nefret boyutuna geldim ben de ama Rabbim ne zamana kadar sınayacak bilmiyorum,O'nun takdiri sonuçta.
Bu kadar pisliği yapıp pişkin pişkin yaşayan ve özür de dileyemeyen bir adamdan ben Rabbim affetsin razı olamıyorum.Hakkımı helal de edemiyorum.Sürekli düzelir diye beklerken o yeni saçmalığıyla karşıma çıkıyor.Allahım biliyor sabrımın sıfıra yaklaştığını.Evet aynende bu zihniyette abim babam var...
Tek bildiğim bu insanların NASILSA ERKEĞİZ! adı altında çok büyük günaha girdikleri....
Sizden helallik almazsa nasıl kurtulacak acaba!!
Benim annemde çok çekmiştir...50 küsür yaşında dayak yediği oldu.babamınsa psikolojisi bozuk.onada acıyorum.Bazen iyi bazen kötüler..Bu kadar pisliği yapıp pişkin pişkin yaşayan ve özür de dileyemeyen bir adamdan ben Rabbim affetsin razı olamıyorum.Hakkımı helal de edemiyorum.Sürekli düzelir diye beklerken o yeni saçmalığıyla karşıma çıkıyor.Allahım biliyor sabrımın sıfıra yaklaştığını.
sizin şahsınıza yazmıyorum, sizi ve eşinizi tanımıyorum o yüzden doğrudan üzerinize alınmayın lütfen.Üzülüyorum halime, halimize.
Anlamiyorum ne kadar cok aldatilan hor görülen kadin var.
Evlenmeden önümüzde 40 takla atan kapımizda köle olan adamlar evlendikten sonra ya içindeki öküzü saliyor ya ana kuzusu oluyor ya da gozu disari kayiyor ..
Esim azicık ilgisiz davransa aklima acabalar geliyor. Acaba baska birine bakar mi acaba beni hala seviyor mu dogum yaptim acaba hala beni begeniyor mu acaba baska biri mi var disarda ona yazan olur mu.... acaba acaba acaba..
Ve boyle zamanlarda aciyorum kendime..
Ya anlamiyorum bir biz kadinlar mi seviyoruz esimizi ?? ailemize bir biz mi bukadar bagli, bukadar koru korune sevdali??? Bir biz mi korkuyoruz Allahtan gunahsa erkege de gunah degil mi haramsa erkege de haram.. onlar bizden okadar emin , biz okadar supheci..
Benim paranoyakligim mi yoksa, yoksa bdv okumaktan mi boyle oldum bilmiyorum. ..
Bi de aman erkegimin gozu disari kaymasin isten gelmeden evi tertemiz yapayim miss gbi yemekler donatayim aman bi guzelleseyim aman seksi giyineyim aman cilve yapayim aman surat asmayayim falan falan falan. Eee erkeklerin neden boyle dertleri yok neden çantada kekligiz neden onlarin hertürlü derdini çektiğimiz halde bizim gözümüz disarida olmuyo (olmasin zaten ama bizim gbi bundan pek korkmuyo erkekler)
Aciyorum kendime gercekten .ev isi yemek çocuk aile iliskileri is ..daha bircok sorumluluk altında ezildigim yetmezmiş gbi bi de bu "aman erkegimi hosnut edeyim" cabasi beni rahatsız ediyor.kendim mutlu olmasam da surekli her konuda taktik geliştirme cabasi.. ay bana hediye almasi icin taktik gozu kaymasin diye taktik anasina uymasin diye taktik...
uzuluyorum halime...
Neden sürekli şüphe duyuyorsunuz? Neden eşinizin sizi aldatacağını düşünüyorsnuz? Neden eşiniz elinizden kayıp gitmesin diye onun istediği gibi bir kadın olmaya çalışıyor, neden bütün isteklerini eksiksiz yerine getiriyorsunuz?
Ben cevabını vereyim, kendinize güvenmediğinizden, eşiniz sizden daha iyisini bulur korkunuzdan, ya başka kadına giderse ben neyaparım düşüncesinden. Bu düşüncelerinizi toplumun geneline, kadınların hepsine mal etmeyin lütfen...