Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugünlerde de bu konuyu kafaya takmış durumdayım. oğluşum sekizbuçuk aylık olmak üzere. ve bana göre yaşıtlarından çok zayıf bu durumda beni üzüyor. 2595 gr doğdu. birkaçgün sonra 2500 e düştü. şimdiyse sadece 8.100 gr. çok hareketli hiç yerinde durmuyor. yemeside fena değil. merak ettiğim hiç kilo almadan (bazı aylarda) bir bebek sabit kilosunu koruyabiliyormu. heray kilo alması gerekiyormu? paylaşımlarınıza ihtiyacım var...
canım benim oğlumda yaklaşık 8 ilo filan ve benimkide çok hareketli maşallah sence kilo alıpta hareketsiz olmasını istermiydin bebişini allah korusun obez olur böylesi daha iyi hem kafana takma onun kilosu iyi bence
benim kızım üç yaşında oldu maşallah...şimdi kızımın küçükken kullandığım kilo çizelgesine baktım da benim kızım da aynen senin oğlun gibi hatta daha zayıfmış...ama şimdi yaşıtlarına göre uzun boylu ve çıtı pıtı bir kız..maşallah çok da sağlıklı..güzel de yiyor yemeğini..kafana takma...bir problem yok..
bebekler ilk altı ay günde 20-30 gr,altıncı aydan sonra ise 15-20 gr alırlar. bunu bi doktorun yazısında okudum.8 aylık bi bebek en az 6300 gr,en fazla 10900 gr olmalıdır.senin bebeğin ortalaya uygun.kilosu normal bence.zaten önemli olanda sağlıklı olması değil mi?
sagligi yerinde olsunda kilo alir canimya benim oglum var bebekken kilosu vardi simdi cok zayif 5 yasina girdi giriyor yemek seciyor cop gibi ben kafaya takiyorum ama doktoru gayet saglikli diyor sagligi yerinde olsun kiloda alir ins takma bukadar
cnm kilosu bence normal. hem çok şişmaan olmakta ii değil.geçen televizyonda bir doktor "artık şişman bebekleri pek sevmiyoruz.ilerde şeker,astım vs. gibi hastalıklara yakalanma şansları daha fazla oluyor"dedi . sağlığı yerinde olsunda kiloluda olmasın. sağlıkla büyüt bebeğini.
benim kzımda 10.ayın bitirdi 8200gr boyu 71 cm hiç iştahı yok dr bi iştahsızlık uzmanı profösöre gönderdi dedim başka bi dr daha götürim dr bana kendini meşgul edicek bişey bul bebeğil ço sağlıklı ve hareketli hiç gerek yok dedi iştah açıcı bi şurup verdi şuan biraz yiyo ama dr bana dediğine göre bi gelişim geriliği olsa boyu uzamaz kısa kalırmış hem şimdi havalarda çok sıcak insanın canı ne bişey istiyo ne bişey yiyo şimdi tam hereklendiği zaman kilo almaması bence çok normaldir sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun
benim kzımda 10.ayın bitirdi 8200gr boyu 71 cm hiç iştahı yok dr bi iştahsızlık uzmanı profösöre gönderdi dedim başka bi dr daha götürim dr bana kendini meşgul edicek bişey bul bebeğil ço sağlıklı ve hareketli hiç gerek yok dedi iştah açıcı bi şurup verdi şuan biraz yiyo ama dr bana dediğine göre bi gelişim geriliği olsa boyu uzamaz kısa kalırmış hem şimdi havalarda çok sıcak insanın canı ne bişey istiyo ne bişey yiyo şimdi tam hereklendiği zaman kilo almaması bence çok normaldir sağlığı yerinde olsun varsın zayıf olsun
haklısın arkadaşım ama konu oğluşum oldumu bende akan sular duruyor ( eminim herkeste öyledir) zaten sağlık sorunları var bide kilo alamayınca hemen panikledim anne yüreği işte
öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu... önemli olan,sağlıklı olması... eğer sağlığında bir problem yoksa,ve doktoru da olumlu konuştuysa,bence siz kendinizi boşuna üzüyorsunuz... sevgiler...
tatlım allah evladına saglıklı sıhatlı uzun ömürler versin tatlım hiç üzülme Bebek 8 aylıkken 8.800 gr ortalama agırlıdır En düşük normal ağırlık 7.000 gr, en yüksek ise 10.800 gr'dır. Bebek 9. ayına girdiğinde 9.300 gr onun için normal . Bebeğin aylık kilo artışı yaşamın ilk aylarına göre daha düşüktürİlk aylarda aylık 1 kilo bile artabilirken, bu aylarda 500 gr civarında bir artış gösterir bunu hiçbir zaman unutma bebeginin kilosu bence iyi tatlım