Üzülüyorum kızlar bir bakın

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
kızlar kansızlık yüzünden regl olamıyorum ilaç kullanıyorum ama onun yanında ne yeyip içmem lazım evde, artık duzenlı regl olmak istiyorum :(

Burada en çok dikkatimi şu çekiyor. Sorular çok cevaplar yok.

Eskiden derdim var diye başlık açtın mı herkes cevap yazardı şimdi cevaplar bomboş. Gezinirken gördüm de söyleyeyim dedim.

Allah acil şifalar versin arkadaşım. İnşallah tez zamanda iyileşirsin.

O aldığın kan ilacının bir tanesinin karşılamak için 3 kilo kırmızı Eti aynı anda tüketmen gerekiyor. Bende anemiyim ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım öyle de yapıyorum ama yediklerinden çok ilaçlarını düzenli Alman gerekiyor. Ben şu an hamileyim ama Regl düzenli olurdum ilaçları düzenli aldığım için. Allah şifanı versin.

O aldığın kan ilacının bir tanesinin karşılamak için 3 kilo kırmızı Eti aynı anda tüketmen gerekiyor. Bende anemiyim ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım öyle de yapıyorum ama yediklerinden çok ilaçlarını düzenli Alman gerekiyor. Ben şu an hamileyim ama Regl düzenli olurdum ilaçları düzenli aldığım için. Allah şifanı versin.
Çok teşekkür ediyorum ❤️❤️

Burada en çok dikkatimi şu çekiyor. Sorular çok cevaplar yok.

Eskiden derdim var diye başlık açtın mı herkes cevap yazardı şimdi cevaplar bomboş. Gezinirken gördüm de söyleyeyim dedim.

Allah acil şifalar versin arkadaşım. İnşallah tez zamanda iyileşirsin.
Sağol arkadaşım

Back