• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzülmeye deger mi?

kalemlisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
507
93
123
Almanya
arkadaslar,
icime kapanip derinden bir üzüldügüm bir durum oldu.
sizlere anlatmak istiyorum.

vakti zamaninda (universite yillari)beni üzen kisilerle iletisim grup ortamina haberim olmadan eklendim , neyse ölümlü dünya bosver hal hatir et bir iki selamlas sonra cikarsin niyeti ile genel bir selam mesaji yazarak gruptakilerin hatirlarini sordum birde hayatlarinda basarilar diledim.
Hicbir cevap alamadim.

Kirildim bu duruma,

Gönül bagindan, Allahtan peygamberden bahs eden insanlarda olunca bu durum
daha bir üzülüyorum.

"disi dost özü düsmandan biktim"

kirilan yüregime iyi gelecek hayirli nasihatler icin mütesekkir olurum.

insanları anlamak zor yani ben de sizin gibi çok takan biriyim en iyisi düşünmeyin belki de atmamaları sizinle ilgili değildir kendinize haksızlık yapmayın zaten görüşmüyormuşsunuz

demek ki hala bıraktığınız yaştalar
şimdiye dek aramda özel bir husumet geçmedikçe kimseye selam almamazlık yapmadım arkadaşlarımın çoğu da yapmaz
neden insanca bir davranış değil çünkü
bildiğiniz ergence bir davranış
onlar hala ergenlikteki kafadalarsa moral bozmayınız
çünkü bir değil iki değil tüm sınıfla kötü olmayacağınıza göre demek ki gerçekten kafalar aynı..
sürü psikolojisi ile hiçbiri mesaj yazmaya da cesaret edememiş
takmayın..

insanları anlamak zor yani ben de sizin gibi çok takan biriyim en iyisi düşünmeyin belki de atmamaları sizinle ilgili değildir kendinize haksızlık yapmayın zaten görüşmüyormuşsunuz

üzülüyorum maalesef.
Sonucta herbirimizi yaratan bir degil mi?
onca sene sonra bir arkadastan haber alsam ben ne kadar da kizsam alirim selamini sorari bende hal ve hatrini.

hic olmasaymis uzulmezdim de yazdim ya birseyler insan bekliyor iste bir yanit

üzülüyorum maalesef.
Sonucta herbirimizi yaratan bir degil mi?
onca sene sonra bir arkadastan haber alsam ben ne kadar da kizsam alirim selamini sorari bende hal ve hatrini.

hic olmasaymis uzulmezdim de yazdim ya birseyler insan bekliyor iste bir yanit

beklentinizi sıfıra indirin mutlu olursunuz diyorlar doğru .. atmamaları onların karakteri .haklısınız selam vemek zor olmamalı ama şimdi bunu düşünüp kendinizi üzmeyin insanlar zamanla değişiyor maalesef

çünkü bir değil iki değil tüm sınıfla kötü olmayacağınıza göre demek ki gerçekten kafalar aynı..
sürü psikolojisi ile hiçbiri mesaj yazmaya da cesaret edememiş
takmayın..

sürü psikolojisi ile yazmama ihtimali olabilir. Buda gercekten üzücü bir durum. yazdigim icin kiziyorum kendime. neyse oldu bitti. sagolun tesekkur ederim yorumunuz icin.

arkadaslar,
icime kapanip derinden bir üzüldügüm bir durum oldu.
sizlere anlatmak istiyorum.

vakti zamaninda (universite yillari)beni üzen kisilerle iletisim grup ortamina haberim olmadan eklendim , neyse ölümlü dünya bosver hal hatir et bir iki selamlas sonra cikarsin niyeti ile genel bir selam mesaji yazarak gruptakilerin hatirlarini sordum birde hayatlarinda basarilar diledim.
Hicbir cevap alamadim.

Kirildim bu duruma,

Gönül bagindan, Allahtan peygamberden bahs eden insanlarda olunca bu durum
daha bir üzülüyorum.

"disi dost özü düsmandan biktim"

kirilan yüregime iyi gelecek hayirli nasihatler icin mütesekkir olurum.
Zamanın, en çokta insanları değiştiren tarafını sevmiyorum. Takılmayın hep böyle insanlar var etrafta.

sürü psikolojisi ile yazmama ihtimali olabilir. Buda gercekten üzücü bir durum. yazdigim icin kiziyorum kendime. neyse oldu bitti. sagolun tesekkur ederim yorumunuz icin.
hayır kızmayın
ne güzel incelik etmişsiniz
kendinize böyle şey için kabahat bulmayın

geçen gün de benim başıma bir olay geldi sevdiğim bir arkadaşım ittirdi nasıl kırıldım
ama ne olacak yani ne yapabilirim
bu benim dedim yine olsa ben yine iyi niyetle davranırım o onun kendi kabahati kendi kötü niyeti
ama kendisi kaybeti beni..

siz de öyle iyi niyetinizi koruyun bırakın onlar düşüncesizse düşüncesiz elbet sizin gibi duyarlı insanlarla da karşılaşırsınız
kıymetiniz bilinir içiniz rahat olsun böyle böyle ortaya çıkıyor gerçek dostlar :)

aslinda o universite yillarinda fark etmistim bunu, birbirimizden sogmamiz da bu sebepten olmustu.
Ama ayni hataya yine düstüm.
bazen silmek gerekiyor bir daha hayatimiza sokmamak üzere. Yanlismiyim yoksa?

Aynen silmek gerekiyor
eger size deger veriyorsa er gec sizinle iletisim kurmaya calisacaktir cikarsiz olarak tabi
cok uzmeyin kendinizi beli ki ince bir isansiniz onlar boyle ince dusunceli bir dostu kaybettiklerini bilseler.. Sonra derler niye herkes cikarci etrafimdaki niye.... eh sen cikarci olmayan iyi niyetlilerin kiymetini bilsen deriz tabi oyle olunca .. demi ama
o yuzden siz de sizin kiymetinizi bilenlere daha bir sarilin bosverin boyle insanlari..

uykulu uykuli cok duzgun anlatamadim galiba ama dilerim anlatabilmisimdir meramimi iyi aksamlar dilerim..

Nadir ama, bugün kaç tane konu okudum yakın arkadaşı aramıyor konuşmuyor diye yazmış kızlar :)

bu duruma düsmeme iste tam bu bir zamanlar yakin arkadasa ulasma istegi vesile oldu.
sonucta = arkadasin numarasina ulasamadim + böyle üzücü bir durumla karsilastim :)

cok zor, birazcik yaniyor icim ama hazm etmem gerekecek.

O arkadasa ulasim yollarini aramaya devam edecegim insallah.

uykulu uykuli cok duzgun anlatamadim galiba ama dilerim anlatabilmisimdir meramimi iyi aksamlar dilerim..

cok da iyi ifade ettiniz tesekkür ederim.
Estagfirullah benimde hatalarim olmustur elbet belki farkinda olmadan onlara karsi. ama ne bileyim, selamun aleykum diyene aleykum selam , merhaba diyene merhaba denir. Ne olursa olsun denir.

gruptan cikmam en dogrusu.

hepinize tesekkür ederim arkadaslar,
Allah sizin karsiniza da dertlendiginiz zaman, iciniz daraldiginda, hayirli tavsiyelerde bulunacak hayirli kisilerle karsilastirsin.
ama daha güzeli , Allah o dertlere düsürmesin insallah :)
hayirli aksamlar
selam ve dualarla

Back