Uzman doktor söner tezcan

mislina25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
53
8
38
Mrhb arkadaslar yozgat şehir hastanesinde gorev yapan uzman soner tezcana meme büyütme ameleyati oldum 400 cc kas alti mentol yuvarlak takildi hastane harika temiz suan da cok iyim.(devlet hastanesi)

Son düzenleme:
Mrhb arkadaslar yozgat şehir hastanesinde gorev yapan uzman soner tezcana meme büyütme ameleyati oldum 400 cc kas alti mentol yuvarlak takildi hastane harika temiz suan da cok iyim.(devlet hastanesi)

ne zaman oldunuz sağlığınız nasıl ağrılar felan direnler.. Geçmiş olsun bu arada :)

Cnm tşk ederim ameliyati bugun oldum dr um diren takmiyor mecbur kalmadikca dokum azdi kas alti oldum çok şükür iyiyim ağrı tabikide oluyo ama korktuğum kadar olmadi

Mislina25 hayırlı olsun öncelikle, güle güle kullan :) :) başka bir konuda mesajını görüp yazmıştım oldun mu ameliyatını diye. Şimdi gördüm ve çok sevindim. Söylediğin fiyat çok uygun gerçekten ekstra hiç masrafın oldu mu? Kaç gece kaldın? Tek muayenede mi karar verdin ve son olarak önümüzdeki hafta muayene için gitsem Ameliyat tarihini sence ne kadar süre sonraya verirler bir fikrin var mi? Sorularımı cevaplarsan çok mutlu olacağım, şimdiden teşekkür ederim :) :)

Sagol cnm cok iyiyim cok mutluyum benim cok bi ağrım olmadi ameliyatin ertesi günü çıktım sadece ekstra ilac masrafi oldu oda normal yani dr umdan cok memnunum harika birisi gorusmeye geldinde ölçünu aliyor kaç cc takilabilir soyluyor sana da uyarsa ameliyati olmak istiyorum de ameliyat gününü al

Meraba arkdslar bugun ameliyatimin 14 gunu hala inanamiyorum çok mutluyum olmak isteyen arkdaslar beklemeyin zaman kaybetmeyin tek pismanligim keşke bukadar beklemeseydim daha onceden olsaydim bu ameliyati 31 yaşında kavustum bunada şükür diyim tabi duble destekli sutynden kurtuldum ohhhh

yaa bende olmak istiyorm ama yozgata guvenemıorm lütfen daha aydınlatıcı bılgı verırmısınız cok kararsızım agrı cok oluyor dıolar bırde amelıyat sonrası hareketlerınızde kısıtlama oldumu

yaa bende olmak istiyorm ama yozgata guvenemıorm lütfen daha aydınlatıcı bılgı verırmısınız cok kararsızım agrı cok oluyor dıolar bırde amelıyat sonrası hareketlerınızde kısıtlama oldumu
meraba ağrı tabikide oluyo kişiden kişiye değişiyor ama dayanilmicak bi ağrı değil 3. günden sonra hızla iyilesiyorsun yozgat a güvenemiyorum diyorsun hastane temiz dr soner beyde çok ilgili ben cok memnunum

Arkadaşlar M mislina25 nin tavsiyesiyle bende Soner Tezcan a muayene oldum kendisi dört dörtlük bir Dr
Hafta içi uygun değilim diye ankarada bir arkadaşının hastanesine rica etmiş muayene olabilmem için
Arkadaşı kendi odasını verdi Soner beye sırf benim için sağolsun her iki Dr. Da
Ameliyat hakkında detayları en ince ayrıntısına kadar anlattı
İnanın özelde muayene oluyormuş gibi bıkmadan usanmadan her soruma cevap verdi
Gün de almıştım kendisinden fakat yine şanssızlığım peşimi bırakmadı anestezi riskim olduğu için
Yozgat şehir hast.de anestezi uzmanları bu riski almak istemediler
Üniversite veya eğt arş hastanesi sizin için daha uygun olur dediler
Soner Hocayı tavsiye ediyorum ben kendi adıma

Arkadaşlar M mislina25 nin tavsiyesiyle bende Soner Tezcan a muayene oldum kendisi dört dörtlük bir Dr
Hafta içi uygun değilim diye ankarada bir arkadaşının hastanesine rica etmiş muayene olabilmem için
Gün de almıştım kendisinden fakat yine şanssızlığım peşimi bırakmadı anestezi riskim olduğu için
Mrb
Mrb@ mislina25 bende Yozgat'tayim tavsiyenizle Soner hocaya randevu aldım pzt si gidicem devlette bekleme süresi çok oluyormu yani ameliyat için ?meme küçültme için fiyat bilgin warmi?

Mrb

Mrb@ mislina25 bende Yozgat'tayim tavsiyenizle Soner hocaya randevu aldım pzt si gidicem devlette bekleme süresi çok oluyormu yani ameliyat için ?meme küçültme için fiyat bilgin warmi?
Yozgat ufak bir şehir fazla sıra beklemezsin gibi geliyor meme küçültme hk.bilgim yok malesef ama Soner bey çok ilgili sırf ben muayene olmak istiyorum diye başka bir arkadaşından rica etmiş odasını birkaç saat kullanabilmek için bunu hiçbir Dr yapmaz üstelik sadece instagram da takipcisiydim bana böyle bir ayrıcalık yaptıysa hastalarına kimbilir nekadar ilgilidir ben çok uğraştım orda olabilmek için ama aneztezi durumum orda olmaya engel oldu. neyse ki ben hayallerimden birini baska bir hastanede gerçekleştirdim darısı sizin başınıza

Yozgat ufak bir şehir fazla sıra beklemezsin gibi geliyor meme küçültme hk.bilgim yok malesef ama Soner bey çok ilgili sırf ben muayene olmak istiyorum diye başka bir arkadaşından rica etmiş odasını birkaç saat kullanabilmek için bunu hiçbir Dr yapmaz üstelik sadece instagram da takipcisiydim bana böyle bir ayrıcalık yaptıysa hastalarına kimbilir nekadar ilgilidir ben çok uğraştım orda olabilmek için ama aneztezi durumum orda olmaya engel oldu. neyse ki ben hayallerimden birini baska bir hastanede gerçekleştirdim darısı sizin başınıza

Teşekkür ederm balerinvekral Muayene için gittim Soner beye maleaema bir ay sonra mecburi hizmeti bitip ayrilicakmis hastaneden Kayseri de bı Dr la gorusucem ins atlatrz bizde

Siz nezamn oldunuz ameliyati memnunmusunuz ?neler gerekiyor hastane için yanımıza almamız gereken balerinvekral@sewinirim cevaplarsanz

X