• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzman çavuş sevgilim gelecegini söyleyerek terketti

Rosemary92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
8
0
1
32
Selam. Çok mutsuzum gozumden yas eksik olmuyo sevgilimle internetten tanistik hakkaride uzman ama normalde aynı.sehirdeyiz. Bana face şifresini bile vermişti beni çok seviyodu kari koca gibiydik ben ona koliler filan yolladim burdan. aşık oldum ona kimse bana onun gibi davranmadi kimse onun gibi sevmedi. Çok ezdi beni ama yapma dediği şeyi yapınca çok kizardi. İzne gelecekti haftaya ailesiyle taniscaktim yüzük takcaktik çok hayal kurduk ama 4 gün önce ufacık biseye sıktın artik dedi 3 gün konuşmadık dun konustuk sana söz veriyorum hayatımda kimse olmicak sorunlarim var halletmeden karşına gelemem senden ayrılmayı ben de istemiyorum ama boyle olması lazim izne de gelmiyorum aglamadan beni bekle senden başka gidicek yerim yok söz gelicem dedi. Snra anlastik aksam msj attim anliyorum konuşmak istiyosun ama ben yalnız kalmak istiyorum yazma arama beni rahat bırak dedi bidaha yazmadim. Onu çok özledim onu eskisi gibi arayamamak konuşamamak çok zor surekli dua ediyorum nolur akil verin :(

Ne kadar zamandır birliktesiniz? Belki önemli bir sorunu vardır en fazla bir ay arayıp sormayin bu sürenin sonunda da vereceği tepkiye göre karar verirsiniz

3 aydır beraberiz ve gerçkten harika bi insandı çok şaşırdım bu bi his nasıl anlatsam o benimdi benm nasibim kopabiliceğimize ve beni sevmediğine kalbim inanmıyo :(

3 ay bir insani tanimak icin cok.az.

Internetten tanismissiniz.

Tam olarak tanidigina emin misin?

Senden sakladigi birseyler olabilir mi

Sürekli iletişim halindeydik facesine filan giriyodum ailesi akrabaları dışında kimse yoktu herkes de çok seviyodu. Bana işim var dediyse whatasp da facede de aktif olmazdı telde aynı saatte uyuyakalırdı akşam da aynı saatte ben uyandırırdım. Bi sorunum olsa 2 3 gün snra bugun şunu yapacaktın yaptın mı diye sorardı

İşte yeni görüşcektik yüzük takcaktık o 7 ay daha görev yapıp gelicekti. Kamerada görüştük bikaç kere yüz yüze gözlerinin içi gülüyodu

İşte yeni görüşcektik yüzük takcaktık o 7 ay daha görev yapıp gelicekti. Kamerada görüştük bikaç kere yüz yüze gözlerinin içi gülüyodu
Canim adami yuzyuze hic gormemissin.
Internetten tanismissin.

Adam belki evli seni kandirdi.

Belki uzman cavus bile degil.

Nasil guvendin?

Emin misin sana hic yalan soylemedigine?

Belki senle daha fazla oynamak istemedi vicdana geldi birakti..

Canim adami yuzyuze hic gormemissin.
Internetten tanismissin.

Adam belki evli seni kandirdi.

Belki uzman cavus bile degil.

Nasil guvendin?

Emin misin sana hic yalan soylemedigine?

Belki senle daha fazla oynamak istemedi vicdana geldi birakti..
evli olmadığına eminim 1 sene önce nişan atmış onu da tesadüf bi akrabası facede sormuş ordan da gördüm emin oldum. Karakolun içinde kamera açtık kaç kere arkadaşlarını bile gördüm hepsi doğru hatta bikere yanlışlıkla tel açıldı çatışmayı dinledim bunlar doğru. Tek ihtimal aldatsa ona da farklı isimle face açıp diğer kızı kandırmış olması lazım. Eminim bunlar yalan değil ama sanırım sıkıldı benden :KK43:

Bir uzman çavuş ilişkisine şahit olan yok mu ? Psikolojik sorunları oluyo mu gerçekten???
Merhaba
Benim eşim subay. Şu an 1 senelik evliyiz ve doğuda görev yapıyoruz. Ben 2 aya yakın evde yalnız kalıyorum hamileyimde 4,5 aylık. Çok zor olan ne biliyor musun? Bu süreçte sevgilin ya da eşin olacak kişinin yanında kimse yok senin yanında da ikiniz hep yalnız olacaksınız böyle durumda. Bizim daha önce 3 senelik sevgilimin dönemi vardı ve farklı iş yerinde çalışıyordu birden bu karara vardık. Iyi ki de olmuş kimse yok kafa rahat. Senin kısa bir sürecin var iyi degerlendirmen lazım bu işi bahane etmemesi lazım evet çok zor zaman geçiriyorlar yanlarında neler oluyor illa ki olacak ama bu senden ayrılacak anlamına gelmiyor. Senin sürecin çok kısa hemen aile tanismasi falan diyorsun evlilik kolay birşey değil hele ki bu meslekte olan biri için. Benden sana tavsiye iyi düşün iyi karar ver. Aklında soru işareti varsa bana sorabilirsin bu konuda yardımcı olabilirim..

Selam. Çok mutsuzum gozumden yas eksik olmuyo sevgilimle internetten tanistik hakkaride uzman ama normalde aynı.sehirdeyiz. Bana face şifresini bile vermişti beni çok seviyodu kari koca gibiydik ben ona koliler filan yolladim burdan. aşık oldum ona kimse bana onun gibi davranmadi kimse onun gibi sevmedi. Çok ezdi beni ama yapma dediği şeyi yapınca çok kizardi. İzne gelecekti haftaya ailesiyle taniscaktim yüzük takcaktik çok hayal kurduk ama 4 gün önce ufacık biseye sıktın artik dedi 3 gün konuşmadık dun konustuk sana söz veriyorum hayatımda kimse olmicak sorunlarim var halletmeden karşına gelemem senden ayrılmayı ben de istemiyorum ama boyle olması lazim izne de gelmiyorum aglamadan beni bekle senden başka gidicek yerim yok söz gelicem dedi. Snra anlastik aksam msj attim anliyorum konuşmak istiyosun ama ben yalnız kalmak istiyorum yazma arama beni rahat bırak dedi bidaha yazmadim. Onu çok özledim onu eskisi gibi arayamamak konuşamamak çok zor surekli dua ediyorum nolur akil verin :KK43:

" face şifresini bile vermişti " derken çok büyük birşeymiş gibi söyledin. Eşim ve ben birbirimize vermedik, hiç istemedik buna göre biz birbirimizi sevmiyoruz. 2.si daha hiç görmedin anladığım kadarıyla nasıl karı koca gibiyiz diyorsun?
3. Evlilik zannettiğin gibi birşey değil. 3 ayda nasıl tanıdın da çok iyi biri diyorsun anlamadım. Yaşın küçük sanırım ve bence hakkinda hayırlısı olmuş

" face şifresini bile vermişti " derken çok büyük birşeymiş gibi söyledin. Eşim ve ben birbirimize vermedik, hiç istemedik buna göre biz birbirimizi sevmiyoruz. 2.si daha hiç görmedin anladığım kadarıyla nasıl karı koca gibiyiz diyorsun?
3. Evlilik zannettiğin gibi birşey değil. 3 ayda nasıl tanıdın da çok iyi biri diyorsun anlamadım. Yaşın küçük sanırım ve bence hakkinda hayırlısı olmuş
+1

evli olmadığına eminim 1 sene önce nişan atmış onu da tesadüf bi akrabası facede sormuş ordan da gördüm emin oldum. Karakolun içinde kamera açtık kaç kere arkadaşlarını bile gördüm hepsi doğru hatta bikere yanlışlıkla tel açıldı çatışmayı dinledim bunlar doğru. Tek ihtimal aldatsa ona da farklı isimle face açıp diğer kızı kandırmış olması lazım. Eminim bunlar yalan değil ama sanırım sıkıldı benden :KK43:

Bak canım bunların hiçbiri bekar olduğunun göstergesi değil doğu görevine genelde eşler gitmez istisnalar var tabi bence adam kesin evli ya da nişanlıydı sen o dönemde onun bir kaçamağı oldun evet bunu kabul etmek çok zor ama olaya dışarıdan bakınca emin ol böyle görünüyor üzgünüm

Kendini çok kaptirmissin int tanışıp ciddi şeylerin olmasi normal artık yani buna lafım yok ama.
Sevgilim çok dengesiz davranmis.
Üzülme lütfen ama ben guvenemedim açıkçası.
Bunların psikolojileride çok iyi olmuyo zaten genelinin. .
Biraz bekle zaman ver ona da kendine de.
Bakalım nasıl bır yol izliyor izle ve gör.
Eğer sorun senle ilgili değilse zaten dönecektir.
Yok ciddi değilse donmeyecektr bahane bulmuş ayrılmıştır.
Biliyorum zor beklemek ama bekle hiç msj atma arama.
Sabret.
Peşine düşme dönecek geri

Sürekli iletişim halindeydik facesine filan giriyodum ailesi akrabaları dışında kimse yoktu herkes de çok seviyodu. Bana işim var dediyse whatasp da facede de aktif olmazdı telde aynı saatte uyuyakalırdı akşam da aynı saatte ben uyandırırdım. Bi sorunum olsa 2 3 gün snra bugun şunu yapacaktın yaptın mı diye sorardı
Biraz can sıkıcı olacak ama cok guvenme cok sahit oldum bu tarz seylere hatta bi tanesi arkadsimla sevgiliyken ayni sizin gibiydi kiza kendi nisani icin takim elbise sectrdi beraber aldilar bizim kiz bi arkadsinin dugunune gidecek onun ivin aliyoz demis oda secmis bi ogrendikki kendi nisaniymis Hep boyle gordum dogru durust sadik olani gormedim

Back