Uzman cavus olan abim dugunume gelebilir mi acaba?

Off cok zor gercekten. Allah kolaylik versin size de butun asker ailelerine eslerine de. Gecenlerde arkadasinin babasi vefst etmis gondermemisler. Gorevin ne zaman vitecegi de belli degil. Nereden tutsam elimde kaliyo nasip gercekten suab
Aslında cenaze ve birinci derece akraba düğününe gönderiyorlar. Ama görev yeri riskli ise izin alması ve geri dönmesi zor oluyor. Kısmet hersey

Gelmeyebilir canım o zamana kadar olan bitene de bağlı olarak değilşebilir tabi.. İnşallah nasip olur gelir. Allah yardımcıları olsun

Aslında cenaze ve birinci derece akraba düğününe gönderiyorlar. Ama görev yeri riskli ise izin alması ve geri dönmesi zor oluyor. Kısmet hersey
Kuzey irakta iste suan zirhli arac giris cikisi vs. Yokmus. Ama belki ekim sonuna kadar biseyler duzelir. Risk yok suan aslinda ustte gorev yapiyor. Aralikta dönme ihtimali de var seneye hazirana kalma ihtimali de. Gercekten aglamak uzereyim buyuk zorlik ve heyecanla eylul ekime dugun tarihini anca ayarlayabildik zaten ocakta nisanlanmistim. Bilmiyorum.

İçini rahat tut canım dua edelim ınslalah gelebilir

İçini rahat tut canım dua edelim ınslalah gelebilir
Tarihi aldiktan sonra gelemicek falam olursa babam o dugunu benim burnumdan getirir. Nisanda otobus biletini bile almisti son dakka gidrmezsin dediler 1 gun once ogrendik herseu hazırken babam burnumdan getirsi cok acele ettin gelemedi iste diye. Ben sadece guzel bi dugunle sevdigime kavusmak istiyorum. Ama bu sekilde nasil olucak bilmiyorim. Abimsiz bi dugun olursa babam o dugunu senelerce basima kakar. Askeriyede kesinlik olmadigini hala anlayamadi. Ama son dakka da dugun ertelemek ne biliyim of kafam cok karisik. Bol bol duadan baska carem yok sanirim. Cunku suan abim gelemem dese babam erteler direkt zaten zor ikna oldu. Ve ne zaman ertelenecegi belli plmaz abim o zaman gelebilcekmi o da kesin degill kafayi yicem galibs ben dusune düşüne

Gelmeyebilir canım o zamana kadar olan bitene de bağlı olarak değilşebilir tabi.. İnşallah nasip olur gelir. Allah yardımcıları olsun
Amin insallah da gelemicek olursa nolur hayal bile edemiyorum. Abim icinde zor benim icinde cok zor bu durum karşı taraf zaten sabirsiz. Allahim sen yardim et.

Amin insallah da gelemicek olursa nolur hayal bile edemiyorum. Abim icinde zor benim icinde cok zor bu durum karşı taraf zaten sabirsiz. Allahim sen yardim et.

Öyle düşünme canım abine destek ver ki gelemezse bile aklı daha çok kalmasın. Bol bol dua hayırlı olsun bu arada

Kizlar. Az once babamla konustum. Ne oglum gelmeden seni evlendirmem ne sen gelemicek olsan onu diyo baska da bisey demiyo. Abimin hoc biseyi degil. Babamin dedigi sey su ne zaman izin kagidi imzalar ondan sonra 15 gub icinde herseyi ayarlar yapariz diyo oyle de nasil olcak hic bilmiyorum artik kafam almiyo.

Baban bu inadından vazgecmeyecek öle görünüyor. Akısına bırak cok düşünürsen olmaz bu konuda olumlu düşün.İstediğin gbi gececek öle düşünürsen. 2 haftada bircok sey yapılabilir ama senin stresini de anlıyorum elbette kısıtlı zaman diliminde zor gelir insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…