- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi Happymarried
Merhaba arkadaşlar benim eşim uzman çavuş olmak üzere eğitimde şuan merak ettiğim şu ki bizi gittiği her yere götürebilir mi lütfen cevap verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela nerelere gidebilirimHer yere gidemezsiniz ne yazıkki
Duruma göre ona birşey diyemem şehir merkezlerine gidersin. Üst bölgeler var oralara gidemezsin gibiMesela nerelere gidebilirim
Siz beraber misiniz eşinizleDuruma göre ona birşey diyemem şehir merkezlerine gidersin. Üst bölgeler var oralara gidemezsin gibi
Biz şuan beraberiz ama 7 ay ayrı yaşadık afrindeydi. Şimdi ülke de asker yokki zaten herkes Suriye Irak görevdeSiz beraber misiniz eşinizle
Hangi şehirdesiniz şuan kaydırma birligimi yoksaBiz şuan beraberiz ama 7 ay ayrı yaşadık afrindeydi. Şimdi ülke de asker yokki zaten herkes Suriye Irak görevde
Peki gidemezsek ben eşimi nasıl gorecemGidemezsiniz eş götürülemez yer olursa hiç gidemezsiniz maalesef .. Genellikle ilk görev yerleri doğu oluyor uzman çavuşların çoğunun da eşi gidemiyor
Eşinizin ilk görev yeri mi tokatBenim eşimde uzman, şu an tokattayız yanındayım Allaha şükür ama ilerisini bilemeyiz, eş götürülemeyen üs bölgeler var arazide oluyorlar genelde öyle bir yer çıkarsa maalesef gidilmiyor
Ama böyle kabul ettik, her şeye razı geleceğiz. Sağ salim yanıma gelsin kavuşacağımı bileyim de ayrılığa da razıyım![]()
Peki gidemezsek ben eşimi nasıl gorecem
Sadece eşinin görebildiği yerler var onların hesaplarında. Riskli bölgeye aile ile gidilmiyorHer yere gidemezsiniz ne yazıkki
Sen şimdi cevap mı verdin?Siz Sgk da 08.00-17.00 memur olacak mu zannediyordunuz acaba,bu mesleğin şartları bu ne yazık ki. Ben arkadaşlarımdan biliyorum kolay bi yaşam tarzı değil Allah sabır versin. Beraber karar vermediniz,enine boyuna konuşmadınız mı?
Tabiki de beraber karar verdik ama henüz atanma olmadığı için bizi nelerin beklediğini gidip gitmeyecegimizi bilmiyoruz tecrübe edinen arkadaşlardan bilgi almak istedim.Siz Sgk da 08.00-17.00 memur olacak mu zannediyordunuz acaba,bu mesleğin şartları bu ne yazık ki. Ben arkadaşlarımdan biliyorum kolay bi yaşam tarzı değil Allah sabır versin. Beraber karar vermediniz,enine boyuna konuşmadınız mı?
Tabiki de beraber karar verdik ama henüz atanma olmadığı için bizi nelerin beklediğini gidip gitmeyecegimizi bilmiyoruz tecrübe edinen arkadaşlardan bilgi almak istedim.
Evet ilk görev yeri tokat, biz sevgiliyken eğitimdeydi, daha sonra atandılar, 1 buçuk yıldır uzman ve 4 aylık evliyiz.Eşinizin ilk görev yeri mi tokat