Sivilceli Ciltler üzgünüm üzgün...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

iReMsA13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
50
0
29
ben 14 yaşındayım ablalarım... alnımda böyle sivilce olmayan ama pütür pütür uçsuz şeyelr var... ne kadar doktora gittim filan bana bir sürü ilaç verdi ama cildim aşırı hassa ve çok küçüğüm... her ne kadar ergenlik sivilcelerini bu kadar hafif geçirsemde bu bana dert! napmalıyım acaba? ayrıca burnumda siyah noktalar da var

Lütfen yardım edin.... :sinifsinif:

(şuan ayrıca yoğurt,elma sirkesi ve limon maskesi yapıyorum. ayrıca bunun için yorumunuzu belirtirseniz çok mutlu olurum yerimseniben)

bıtanem daha çok kuçuksun ilaçları denemeden doğal yontemleri denemenı tavsıye edebılırım..
Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu bazı bayanların sırtlarında,yüzlerinde ,ciltlerinde ve karın bölgelerinde oluşan iltihaplı sivilce ve akneler için soğan suyunun mükemmel bir çözüm olduğunu açıkladı.

ıltihaplı sivilce ve akneler için soğan suyu kürü:

iltihaplı sivilce ve akneler için kuru soğan suyunu günde 2 kez iltihaplı sivilce ve aknelerin üzerine kulak temizleme çubuğunun ucundaki pamuk yardımıyla sürün.

ablacımm çok teşekkür ederim bana değer verip cevapladığın için. bende zaten hiç ilaç kullanma yanlısı değilim... ama bu verdiğin tarifi hemen uygulayacağım :) teşekkürler tekrar...yerimseniben

ben de cıldınle oynamama taraftarıyım hele su yaz gununde sakn yogurt ya da lımon surme cıldıne, lımon asıdık oldugundan cıldı soyar ve gunes yuzunden gunes lekelerı kalabılır yuzunde..su an ergenlık cagındasın ve bu demektır kı sen ne yaparsan o sıvılceler gececek bır ıkı sene sabret bılıyorum guzellık onemlı ama emınım sen oyle de cok guzelsındır:))

bu dönemde öncelikli olarak cilt temizliğine dikkat etmelisin.ben garnier 3'ü bir arada temizleyici kullanıyorum.7,5 liraya almıştım en fazla 10 lira olmuştur.peeling temizleme jeli ve maske bir arada sanırım sana da uygun olur.fazla oynama iz kalır.ve üzülme kısa süre sonra düzelecektir.sevgiler:teselli:

çok teşekkür ederim... bunu bildiğim çok iyi oldu (güneş ve limon) inşallah geçer diyorum :)a.s

ondan almayı düşündüm ama yine burda bişey okudum. sivilceli cilde peeling yapılmazmış heralde :sinifsinif:

bahsettiğim ürünü sürüp bekletirsen temizleme ve maske oluyor.umarım uygun bir ürün bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…