bıtanem daha çok kuçuksun ilaçları denemeden doğal yontemleri denemenı tavsıye edebılırım..
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bazı bayanların sırtlarında,yüzlerinde ,ciltlerinde ve karın bölgelerinde oluşan iltihaplı sivilce ve akneler için soğan suyunun mükemmel bir çözüm olduğunu açıkladı.
İltihaplı sivilce ve akneler için soğan suyu kürü:
iltihaplı sivilce ve akneler için kuru soğan suyunu günde 2 kez iltihaplı sivilce ve aknelerin üzerine kulak temizleme çubuğunun ucundaki pamuk yardımıyla sürün.
ben de cıldınle oynamama taraftarıyım hele su yaz gununde sakn yogurt ya da lımon surme cıldıne, lımon asıdık oldugundan cıldı soyar ve gunes yuzunden gunes lekelerı kalabılır yuzunde..su an ergenlık cagındasın ve bu demektır kı sen ne yaparsan o sıvılceler gececek bır ıkı sene sabret bılıyorum guzellık onemlı ama emınım sen oyle de cok guzelsındır:))
bu dönemde öncelikli olarak cilt temizliğine dikkat etmelisin.ben garnier 3'ü bir arada temizleyici kullanıyorum.7,5 liraya almıştım en fazla 10 lira olmuştur.peeling temizleme jeli ve maske bir arada sanırım sana da uygun olur.fazla oynama iz kalır.ve üzülme kısa süre sonra düzelecektir.sevgiler:teselli:
bahsettiğim ürünü sürüp bekletirsen temizleme ve maske oluyor.umarım uygun bir ürün bulursun