- 12 Mart 2012
- 160
- 221
- Konu Sahibi yalnizim35
öncelikle 5 yıl aradan sonra hepinize merhaba demek istiyorum.. evet 5 sene önce tüpbebek tedavim sırasında katılmıştım aranıza.. şimdi ise belki birine bir faydam olur diye aranızdayım. Evet gelelim konuma dün yaptığım düşükle 6. Haftalık bebeğimi kaybettim. 5 yıl önce tüp bebek yönteöi ile 4 yaşındaki kızıma sahip oldum. Bu ay da dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başlamak istedim. Doktorum hemen histerekopi yapıp tedaviye başlayabilecğimizi söyledi ve ben dehiç bir şey araştırmadan tamam diyerek adetimin 21. Gününde histeroskopi oldum. O gün kan da yapılan gebelik testim negatif cıkmıştı. Adetin hemen bitiminde yapılması gereken histereskopi malesef bana yumurtlamadan sonra yapıldı. Aradan bir hafta gecti ve malesef diyorum dr hamile olduğumu söyledi. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim tabi ki ilk önce. Ama ilk aklıma gelen bebeğime histerekopi yapılırken bir zarar gelip gelmeyeceğiydi. Doktor ise bunu konusmak için erken olduğunu beta hcg sonuclarına göre saglıklı bir genelik olup olmadığına bakacaklarını söyledi ama çok mutsuzdu. Ve malesef kan değerlerin istenildiği şekilde artmadı, önce dış genelik dendi, bebeğimi iğne ile yok etmek istediler ama izin vermedim 1 hafta bekledim. Ama malesef dün hamileliğim düşükle sonuçlandı. 8 yıllık evliliğimde ilk defa kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim ama malesef sevincim 1 hafta sürdü. Dün bebeğimi kaybettim, şuan hala hastanede tedavim sürüyor ama yaşadıklarımı bir başkası da yaşamasın diye acilen sizlerle paylaşmak istedim. Lütfen histereskopi yaptırma zamanınıza dikkat edin, ben bilmeden yaptıgım bir işlem sonucu bebeğimi kaybettim sizler de bu durumu yaşamayın.. çok üzgünüm kelimelerle anlatılabilecek bir durum değil malesef..