Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver canım erken birazaz önce test yaptm negatif çıktı adete 4 gün kala erknmi yptm adetmi olcm
10 beklycgm oyleKan ver canım erken biraz![]()
az önce test yaptm negatif çıktı adete 4 gün kala erknmi yptm adetmi olcm
Doğru canm beklycgm ben dahaTabiki çok erken. Adetiniz geçmeden yapmayın bence test
Doğru canm beklycgm ben daha
Erken canım adet günü yada geçince yap hayırlı haberi alırsın inşallahaz önce test yaptm negatif çıktı adete 4 gün kala erknmi yptm adetmi olcm
Ben eğer adet olsam 10 güne kadar kan vercm bel ağrısı karın ağrısı var mide bulantısı hafif halszlk olablrmi diyorm acabaKendi kendinizi üzmüş olursunuz. Ben gecikmenin 3.günü yaptım. Çok şükür gördüm çizgiyi. Bekleyin bence![]()
Öyle canm valla sabırsızlık isteErken canım adet günü yada geçince yap hayırlı haberi alırsın inşallah![]()
Ben eğer adet olsam 10 güne kadar kan vercm bel ağrısı karın ağrısı var mide bulantısı hafif halszlk olablrmi diyorm acaba
Hani nasıl okuycmOlabilir de olmayabilir de. Net birşey söylemek yanlış olur. Her insanda farklı etkileri oluyor çünkü. Mesela ben Bi iki kez uyuyakalmışım yorgunluktan. Kolay kolay hemen uyuyabilen Bi insan değilimdir. Ordan mı acaba demiştim. Çok sakarlaşmıştım. Her şeyi kırıp döktüm evde. Kendini çok dinleme. Bi yazım var. Onu oku istersen hamilelikler ilgili.
Hani nasıl okuycm
erken gebelik testi miaz önce test yaptm negatif çıktı adete 4 gün kala erknmi yptm adetmi olcm
Erken gebelik testinde de mi çıkmıyorKendi kendinizi üzmüş olursunuz. Ben gecikmenin 3.günü yaptım. Çok şükür gördüm çizgiyi. Bekleyin bence![]()
Ben adetime 3 gün kala hassas testle yaptım 2. Çizgi hemen belirdi ve koyulaştı ama geç yumurtlama olmuş olabilir o yüzden adetiniz geçsinaz önce test yaptm negatif çıktı adete 4 gün kala erknmi yptm adetmi olcm
Onu demedm canm normal test denedmErken gebelik testinde de mi çıkmıyor
Ya benım yumurtlamadan sonra 11. Günüm olacak yarın elimde predıctor early erken gebelik testi var doğru çıkar mı sizceOnu demedm canm normal test denedm
Çıkar diyorlar ama sen iki gün daha bekle garanti olsunYa benım yumurtlamadan sonra 11. Günüm olacak yarın elimde predıctor early erken gebelik testi var doğru çıkar mı sizce
Adetime 6 gün var
Erken gebelik testinde de mi çıkmıyor