• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Üzgün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaula

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
199
58
13
26
az önce test yaptm negatif çıktı adete 4 gün kala erknmi yptm adetmi olcm

az önce test yaptm negatif çıktı adete 4 gün kala erknmi yptm adetmi olcm
Erken canım adet günü yada geçince yap hayırlı haberi alırsın inşallah 🙏🤗

Kendi kendinizi üzmüş olursunuz. Ben gecikmenin 3.günü yaptım. Çok şükür gördüm çizgiyi. Bekleyin bence 🤗🤗
Ben eğer adet olsam 10 güne kadar kan vercm bel ağrısı karın ağrısı var mide bulantısı hafif halszlk olablrmi diyorm acaba

Ben eğer adet olsam 10 güne kadar kan vercm bel ağrısı karın ağrısı var mide bulantısı hafif halszlk olablrmi diyorm acaba

Olabilir de olmayabilir de. Net birşey söylemek yanlış olur. Her insanda farklı etkileri oluyor çünkü. Mesela ben Bi iki kez uyuyakalmışım yorgunluktan. Kolay kolay hemen uyuyabilen Bi insan değilimdir. Ordan mı acaba demiştim. Çok sakarlaşmıştım. Her şeyi kırıp döktüm evde. Kendini çok dinleme. Bi yazım var. Onu oku istersen hamilelikler ilgili.

Olabilir de olmayabilir de. Net birşey söylemek yanlış olur. Her insanda farklı etkileri oluyor çünkü. Mesela ben Bi iki kez uyuyakalmışım yorgunluktan. Kolay kolay hemen uyuyabilen Bi insan değilimdir. Ordan mı acaba demiştim. Çok sakarlaşmıştım. Her şeyi kırıp döktüm evde. Kendini çok dinleme. Bi yazım var. Onu oku istersen hamilelikler ilgili.
Hani nasıl okuycm

Back