Üzgün

Sim2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2
1
1
40
Hanimlar ben 16haftalik gebelik te bebegin su kesesi erken yirtildidiye gebeligi sonlandirmak zorunda kaldik aranizda bu durumu yasayan ve sonrasinda hamile kalip doguran varmi??

Cok gecmis olsun.
İnsALLAH en kisa zamanda yeniden hamile kalirsiniz ...

Hanimlar ben 16haftalik gebelik te bebegin su kesesi erken yirtildidiye gebeligi sonlandirmak zorunda kaldik aranizda bu durumu yasayan ve sonrasinda hamile kalip doguran varmi??
Cok uzuldum ayni durum olmasada benimde bebegimin kalbi durmustu aradan bi kac ay sonra tekrar hamile kalmistim sukur saglikla geldi
Biraz akisina birak ben tekrar ne zaman hamile kalirim diye dusunmedim onun acisini yasarkan herseyin vakti zamani var acele etme biraz kendini toparla
Gonlunden gecenin olmasi dilegiyle cok gecmis olsun

çok zor bir durum ben 7 haftalık kaybettim aynı olmasa da benziyor. Tabiki de 9. ayın içinde bebeğin kalbi durup tekrar hamile kalıp doğuran arkadaşım var. Şuan bi yas dönemindesiniz. Önce bu acınızı bir yaşayın, artık iyiyim dediğiniz anda yine olur Allah büyüktür.

Bende 12. Haftada su kesesi açıldı ve kaybettim.Bu acı bambaßka birşeymiş.Tekrarı olmasından çok korkuyorum

Back
X