Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar ben 16haftalik gebelik te bebegin su kesesi erken yirtildidiye gebeligi sonlandirmak zorunda kaldik aranizda bu durumu yasayan ve sonrasinda hamile kalip doguran varmi??
Hanimlar ben 16haftalik gebelik te bebegin su kesesi erken yirtildidiye gebeligi sonlandirmak zorunda kaldik aranizda bu durumu yasayan ve sonrasinda hamile kalip doguran varmi??
Cok uzuldum ayni durum olmasada benimde bebegimin kalbi durmustu aradan bi kac ay sonra tekrar hamile kalmistim sukur saglikla geldi
Biraz akisina birak ben tekrar ne zaman hamile kalirim diye dusunmedim onun acisini yasarkan herseyin vakti zamani var acele etme biraz kendini toparla
Gonlunden gecenin olmasi dilegiyle cok gecmis olsun
çok zor bir durum ben 7 haftalık kaybettim aynı olmasa da benziyor. Tabiki de 9. ayın içinde bebeğin kalbi durup tekrar hamile kalıp doğuran arkadaşım var. Şuan bi yas dönemindesiniz. Önce bu acınızı bir yaşayın, artık iyiyim dediğiniz anda yine olur Allah büyüktür.