Üzerine görme mi adet mi sizce kızlar acil bakar mısınız?

pandayavrusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
35
61
38
Normalde adetim 5-7 gün sürer ve yoğun olur bu sefer adetim gecikerek geldi ve sadece 2 gün sürdü ve çok çok az geldi. Kırmızı renkte idi ama bu kadar az gün sürdüğünü hiç hatırlamıyorum ilk defa oldu bu. Korunmasız ilişkiden 17 gün sonra kan testi negatifti. Geç döllenme vsvs olabilir mi? Bu üzerine görme midir? Ne olur bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Tekrar test yapmalı mı?

Değildir.. kan testinde çıkardı mutlaka. Hamile degilsiniz. Adet duzensizliginiz Psikolojik

Değildir.. kan testinde çıkardı mutlaka. Hamile degilsiniz. Adet duzensizliginiz Psikolojik
Umarım öyledir. Yanıtınız için çok teşekkür ederim. 17 gün kesinlikle çıkar mıydı? Bazen öyle şeyler okuyoruz ki test negatif çıkıyor sonra kanama az olunca adet sanıyor ta 2 aylıkken gebelik öğreniliyor falan, çok korktum panikledim haliyle. 2 gün normal bir kanama mıdır ki? başınızı şişiriyorum üzgünüm.

Üstüne görme kanı kırmızı olmaz, adet 2 gün de sürebilir..
İlk defa olunca şaşırdım. Şu yaşıma kadar hiç 2 gün sürmedi. En az 5 ve yoğundu. Ağrılı da geçerdi çok çok affedersiniz ped dahi doğru düzgün dolmadı-lekelenme gibiydi ama kırmızıydı kafam çok karıştı

Arada öyle düzensizlikler oluyor, ama üstüne görme kanı kahverengi çamur gibi olur derler..

Arada öyle düzensizlikler oluyor, ama üstüne görme kanı kahverengi çamur gibi olur derler..
Ah ah hiç emin olamadım ki endişelendim. Geç döllenme vsvs diye. Pazartesi ilişkinin üzerinden 24 gün geçmiş olacak tekrar bir test yaptırıp içimi mi rahatlatsam? 17 günde çıkmayabilir diyenler oluyor da

Yok estağfurullah.. burda yardimci olmak için variz. Arkadaslarin dedigi gibi ustune gorme ya koyu kahve olur ya acik pembe. Normal adet kani gibi degil.. benim acik pembe ve az gelmisti 3 gun. Oglumu ogrendigimde 7 haftaliga yakindi yanlis hatirlamiyorsam. Testi ne zaman yapmistiniz? Isterseniz tekrarlayin iciniz rahat etsin..

Tekrar çok sağ olun. Şimdi kırmızı dedim ama düşününce de kafam karıştı pembe mi acaba diye:/ ben testi korunmasız-şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 17 gün sonra yaptım 0.100 çıktı ama bu tuhaf kanama testi yaptıktan sonra geldi ve çok çok az sürdü affedersiniz ped bile dolmadı leke leke gibi... 17 gün kesin çıkar mıydı? Geç vs olabilir mi? Pazartesi kan testini yaptırayım içim rahat etsin ama çok endişeliyim çok iyi ki böyle bir platform var ki endişemi paylaşabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…