Üzerimdeki bitmek bilmeyen negatif enerji ve olumsuzluklardan nasıl kurtulabilirim yardım...

yokne

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
103
14
Hayatımda bitmek bilmeyen olumsuzluklar var.. İlk önce eşimin ailesinin ve çevresinin beni sıradanlaştırması arkasından gelen uzaklık ve mesafe ( şuan görüşmüyorum onlarla ) arkasından gelen kendi ailemle yaşadığım olumsuzluk bunun sonucunda küslük ve eşimle ortada hiç bir sorun yokken kavgalarım bunlar nasıl düzelir...

bende de olumsuz her şey valla, senden daha berbat diyebilirim, boşver akışına bırak biz kafaya taktıkça sorunlar küçülmüyor malesef

bende de olumsuz her şey valla, senden daha berbat diyebilirim, boşver akışına bırak biz kafaya taktıkça sorunlar küçülmüyor malesef

Haklısınız Allah kolaylık versin seyirci kalamıyorum işte boşver deyip arkamada atamıyorum.. Kendimdemi bir hata var diye kendimi gözden geçirip irdeliyorum...

Haklısınız Allah kolaylık versin seyirci kalamıyorum işte boşver deyip arkamada atamıyorum.. Kendimdemi bir hata var diye kendimi gözden geçirip irdeliyorum...

sana bişey söyliyim mi inanki boş, kafaya taka taka ömrümüz gidiyor, haklıyız ama görülmüyor malesef, gerçi sana diyorum ama bende çok uygulayamıyorum :)))

Allah a dua et..
bazen böyle terslikler üztüste gelir..sonra hiç beklemediğin bir anda huzura çıkarsın..
ailenlede küs kalma bence..

Benim hayatımda da maalesef durum böyle. Mesela sevgilimle buluşcaz kesin bir aksilik çıkıyor. Önceden plan yapıyoruz mutlaka o gün geldiğinde bir şey çıkıyor dua ediyorum bol bol gene aynı. Hayatımdaki aksiliklerden nasıl kurtulcam ben cidden ve insan gittikçe daha da negatifleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…