- 5 Şubat 2023
- 19
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi muskulpesenttt
-
Teşekkür ederim verdiginiz oneriler icin.Bu konularda bir bilginiz var mi? Evham yapmiyayim diye soruyorum. Takimtili degilim ama sadece gercekten derdimin ne oldugunu anlamaya cok muhtacimEvet büyü var.
Birisi hep negativ olun, vitamin kullanmayin, saglikli beslenip spor yaparak daha iyi hissetmeyin, kendinizi o depresyondan bu depresyona sokun diye büyü yapmış. Gecmis olsun.
Eyvah eyvah oyle mi diyorsunuzPsikolojik olarak bir terapist desteği alabilirsiniz.
Hem başlıktaki böyle konular sakıncalı dikkat et.
Konu alev alır birazdan
Merhaba kizlar, bir derdim var bana artik icinden cikilamaz bir yük gibi gelmeye başladı.. sebebini anlamiyorum, caresi nedir bilmiyorum Allah rızası icin oneresi fikri olan varsa ve benimle paylasirsa cok mutlu olurum.
29 yasindayim, ama icim sanki 80 yasinda bir yasli kadar yorgun, uzerimde bir halsizlik dermansizlik, keyifsizlik var, neye hevesle başlasam isim yarim kaliyor, devamini getiremiyorum yada isim bozuluyor. Hevesle basladigim hersey yanip.kul.oluyor ellerimde, aniden modum düşüyor, icim.oyle sıkılıyor ki durduk yere aglayasim geliyor, ruhum bunaliyor sanki gogus kafesimi biri elleriyle almis sıkıyor.. ağzından zikir eksik olmayan da bir insanim inancim da yerinde Allah'a sukur ama. Ben sanki öyle doluyum.oyle doluyum ki, otururken aglayasim geliyor, bulasik yikiyorum, yemek yiyorum aglayasim.geliyor icim sıkılıyor bunalıyorum.. bazen cok bunalınca kendimi disari hava almaya atiyorum buz gibi soguk ta olsa sirf kendime geleyim diye aldigim.nefes dahi zorla geciyor sanki nefes borumdan.. mutsuzum ben cok mutsuz hisseidyorum..boguluyorum surekli.. disari arkadaslarimla cikiuorum icimde kocaman bir bosluk hissi, eksigim ne tat aliyorum ne de keyif.. gulerken bile sanki canim aciyor.. uzerimde bir agirlik bir yorgunluk, elim.kolum kalkmiyor..
Hani diyeceksiniz nasil birisin acaba? Bekarim yalniz yasiyorum herkesin giptayla bakacagi iyi bir isim var arabam evim.. ama mesele mal.mulk degil saglik.Ben iyilesmek iyi hissetmek istiyorum ya kizlar, ne duasi okuyayim nerelere gideyim ben iyi degilim belki 2 senedir bu haldeyim..
Modern tıpa gitsem pskiyatrik ilaclardan baska bir sey onermeyecegi kesin.. kisisel gelisim.konusunda sinirsiz ve sayisiz video izleyip kitaplar okudum.Neden ilk akliniza gelen sey buyu nazar falan oluyor? Depresyonda olamaz misiniz mesela? Mistik takilmaniza gerek yok.. Derdinizin caresi modern tipta hanimefendi.
Mune iyi anlar büyüden gelsin bozsun.
Teşekkür ederim harika bir insansiniz. Verdginiz güzel oneriler icin varolun.Merhaba bu tarz konular yasak büyük ihtimalle konunuz kapanır ama kendinize sürekli üzerimde bişey var derseniz gerçekten negatifi iyice üzerinize çekersiniz. Öncelikle bi değerlerinizi ölçtürün kullanacağınız vitaminlerin size etkisi olacaktır. Onun dışında pozitif frekanslar dinleyin YouTube açıp. Rukyeler dinleyebilirsiniz. Unutmayın siz isterseniz karga bile şans getirir yeter ki bu psikolojiden çıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?