Uzayyolu'nun Günlüğü: kilo 75 ----> hedef: 50

evet yine bir gün bitti:)

bugünki mönüm:

sabah:
1,5% yag oranina sahip 2 kasik yogurt'un icine ufacik dogranmis salatalik, domates, maydonoz ve 2 aci kirmizi biber (yogurt 50 gramm).

ara:
yok

ögleden sonra:
1/2 yemek kasigi zeytinyagi ve 1 kasik bulgurla hazirlanmis bol limonlu zeytinyagli pirasa yemegi.

ara:
yok

aksam:
3 adet kuru erik, 1 büyük cilek ve 1 yemek kasigi ay cicegi cekirdegi eklenmis 4 kasik 1,5% yagli yogurt (4 yemek kasigi yogurt =100 gramm)

ayrica:

3 litre sivi.

1,2 litre yesil cay (ondan sonra pes ettim!)
0,3 ml nane cayi
ve 1,5 litre su

toplam: 550 kcal.

afiyet olsun:)

patlican salatasi cok iyi bir fikir:)
ayrica twist ile vucudun her yani egzersiz yapmis olur. spor yapmak icin fazla zamanim olmuyor malesef ama bunu evde yapabilirim. bu paylasim ve verdigin iyi fikirler icin tesekkürler:)

rica ederım canım yedıklerımızı paylaşalımki fikir olsun.evet twistle bel bölgesı sımıt dnılen yer gıdıyor fazlalıklarr.gunde 1 saatde yuruyorum ben.

dün aksamdan beri aclik hissi bayagi zorladi beni. sabahtan beri sekerim sürekli düstü. onun icin bugün daha tok tutacak yiyecekler yemeye özen gösterdim.

Bugünki mönüm

Sabah:

kahvalti icin 100 gram yogurt (1,5% yag oranina sahip) icine 20 gram yulaf, 2 kuru erik ve 1 cilek dogradim.

Ara:
yok

Ögle:
2 yemek kasigi bulgur, 1 tatli kasigi zeytinyagiyla yapilmis bol yesilik iceren bulgur salatasi ve iki soya sosisi.

Ara:
yok

Aksam:

yaklasik bir saat sonra bir top mozarella'nin (8,5% yag oranina sahp) yarisini , ve yagsiz salta (domates, salatalik, sogan,aci kirmizi biber ve maydonoz) yiyecegim.

Ayrica:

3 litre sivi:

1,5 litre yesil cay ve 1,5 litre su.

toplam kalori: yaklasik 794 kcal.

Son düzenleme:
cilek mevsimi gecti sayilir ama buralarda hala satilyorlar. cilek'in su atici özelliklerini diyet boyunca tavsiye ederim. hem tatli ihtiyacini da bir sekilde bastiriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…