Merhaba hayırlı olsun gunlugunuz, bende siz paylastıkca takip ederim artık
merhaba kolay gelsin boy kaç?benimde hedefim 50 kilo şuan 72 kiloyum boy 160cm seninle aynı kiloyu hedefliyoruz
xok tesekkür ederim. cok sicak bir merhabaydi. umarim bol bol paylasimlarda bulunup birbirimize kilo verme yolumuzda destek oluruz:)
Benimde boyum 168 kilom 71di. suanda 67.6yım sabah tartıldım pazartesiye kadar birdaha tartılmayacagım, hatta 3 gunde bir tartılmayı dusunuyorum diger turlu kilo veremeyince kafama takıyorum :26: Gunluk yedigimiz yemek listemizide paylasacakmıyız ? Buarada hedefim 55
ben de her gün tartilmiyorum. moral bozucu oldugunu hesaba katiyorum cünkü:)
tebrik ederim. kilo vermissin epeyce, insani en azindan motive ediyor. ne zamandan beri diyet yapiyorsun?
umarim daha da gider. benim boyum 1.67m , kilom 74 ve hedefim her zamanki kiloma tekrar ulasabilmek: 50 kg.
her gün olmasa bile, girdiginde canin isterse mönünü paylasabilirsin. en büyük sorun su diyetlerde: insan ne yiyecegini bilmiyor bazen ve mönüler arkadaslara bir yol haritasi fonksiyonunu görüyorlar. hem insan ne yedigini yazinca daha da bir yediklerinin bilincine variyor.
basarilarinin devamini dilerim canim:)
10 gun olacak yaklasık olarak arada 1 2 gun kacamaklarım oldu onun dısında hic kacamak yapmadım. duzenli spor yapıyorum birde aksam 6dan sonra bisey yemiyorum
Benim menumde soyle
Sabah :
30 gram lor peyniri
2 dilim denge ekmek
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet biber
3 tane siyah zeytin
Öglen :
4 y.k semizotu yemegi
3 y.k yogurt
1 tane etiform sunta
Ara : Sütlü nescafe
Aksam :
Tavuk (gögüs kısmının yarısından daha azı)
Bol salata
Aksam yemegimi daha yemedim birazdan yicem =) Birde bugun 100 dk yürüyüs yaptım + 25 tane mekik cektim. Aynen cok haklısın birbirimizin yediklerine bakarak ona gorede biseyler yapabiliriz, birde birkac kisi olunca insan motive oluyor ben yalnızken maalesef cok motive olamıyorum :26: Birde ara ögün alıskanlıgım pek yok, okula gittigim icin ara ögünlerim kaynıyor ama acıkmıyorumda nedense sabah kahvaltısı beni epey bi tok tutuyor. Bende su kalori hesaplamasına gecsem güzel olacak guzel bir yontemmis =)
Tesekkurler bende basarılar umarım enn kısa zamanda diledigimiz kilolara ulasırız
herkese kolay gelsin.
benimde normal kilom sürekli 50 idi ama son 1.5 yıldır 60a yükseldim ve bir türlü veremedim. sana ben de eşlik etmek isterim.
ben de bugun
SABAH:
-1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
-1 adet domates
-yarım kibrit kutusu peynır
-1 haşlanmış yumurta bol pulbıberli
-3 adet zeytın
ARA:
-7-8 adet erik
ÖĞLEN:
-közlenmiş patlıcan salatası 3 kaşık yoğurtla yıne bol pulbıberli
ARA:
-2 hurma
AKŞAM YEMEĞİ:
-bır kase tarhana çorbası yıne pulbıberli
-salata oda bıberlı:)
Gün içersınde 3 litre suyumu içtım.azsonrada 5i 1 yerde çayımı içeceğim.
1 saat yürüyüş yaptım gün içersındede twist yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?