"UZAYLILAR TÜRKÇE KONUŞUYOR"

Atalarımız uzaylı demek. Bunu anormalliklerimizi açıklıyor.

şimdi anladım eşim bana niye sürekli cins türünün son örneği dediğini köken oraya dayanıyormuş bendeki farklılıklar ordan geliyo demek ki ha ha ha :rolleyes::KK71::KK70:

ne var yani türkçe konuşmazlar mı yani, bu kadar ezik olmayın falan diyen çıkmadı ya, çok sevinçliyim:KK70::KK70:

aa ne güzel, keşke bizimkilere de öğretseler.. Zira ülkemizin yarısı Türkçe konuşamıyor.. Bkz: BDV

Yaşasınnnn, Merhaba Uzaylı biz dostuz dediğimde beni anlayacaklar:KK71::KK71:

Demek teknoloji uretemememizin sebebi buymus. Soydaslarimiz uzayda bizim yerimize icatlar yapiyormus. Haydin kalkin gidek:KK53:

Hmm son zamanlarda Uzaylılar-Piramitler vs tarzı şeyleri çok izlediğim için olabilir ammaa aklıma şöyle birşey geldi:
Mu kıtası diye binlerce yıl önce var olduğu ve okyanusa batarak yok olduğu düşünülen bir yer var.İşte bu Mu'lar bilimde teknolojide filan aşırı gelişmiş bir toplummuş.Türklerin soyunun da Mu'lardan geldiğine dair teoriler var,hatta Atatürk bile baya araştırmış bu konuları.Neyse efendime söyliyim,bu Mu'lar gerçekten Türk soyunun atasıysa ve aslında yok olmayıp başka gezegenlere göç ettilerse...?Al sana komplo teorisinin kralı:KK53:

Hmm son zamanlarda Uzaylılar-Piramitler vs tarzı şeyleri çok izlediğim için olabilir ammaa aklıma şöyle birşey geldi:
Mu kıtası diye binlerce yıl önce var olduğu ve okyanusa batarak yok olduğu düşünülen bir yer var.İşte bu Mu'lar bilimde teknolojide filan aşırı gelişmiş bir toplummuş.Türklerin soyunun da Mu'lardan geldiğine dair teoriler var,hatta Atatürk bile baya araştırmış bu konuları.Neyse efendime söyliyim,bu Mu'lar gerçekten Türk soyunun atasıysa ve aslında yok olmayıp başka gezegenlere göç ettilerse...?Al sana komplo teorisinin kralı:KK53:

Çok dalma bu konulara canım sonra böyle oluyor insanın kafası işte :confused:

X