Herkeste ayni problem varMerhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
Evet yana doğru kaydıra kaydıra bakmaya çalışıyorum ama çok zor. Bunu bile yazarken zorlanıyorum şu an. Düzelir umarım.Merhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
Evet Ferhans, dün sitenin rengi mavi olmuştu renk düzeldi fakat gelen bildirim yerinin rengi eskisi gibi olmadı. Site masaüstüne döndü yazıları kaydırıp okumak durumunda kaldık. Yakın zamanda düzeltilir diye düşünüyorumMerhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
Bilmediğim için yazmışım zaten.Bununla ilgili konu var ve sorunları oraya yaziyorsun munede not ediyor gelip bdv ye konu açmak ancak senin yapabileceğin birşeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?