• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzayan yazılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
Herkeste ayni problem var

Bendede sorun yok ama dun tum gun boyle garip garip uzuyordu site sanirim bi cikip geri girmek mi gerekiyor bilemedim.

Merhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
Evet yana doğru kaydıra kaydıra bakmaya çalışıyorum ama çok zor. Bunu bile yazarken zorlanıyorum şu an. Düzelir umarım.

Bende de güncellemeden sonra beğen emojisi dışındaki gülme emojisi muhteşem beğenmedim falan kaybolmuş beğen var sadece. İnşallah düzelir.

Evet Ferhans, dün sitenin rengi mavi olmuştu renk düzeldi fakat gelen bildirim yerinin rengi eskisi gibi olmadı. Site masaüstüne döndü yazıları kaydırıp okumak durumunda kaldık. Yakın zamanda düzeltilir diye düşünüyorum🙏 Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

geçen hafta da sorunlar oldu kk' da eski mesajlarımı göremedim falan
teknik arıza var sanırım

ben pc den girdiğim için sizin bahsettiğiniz sorunu yaşamadım kızlar

Arkadaşlar yenilikler konusuna siteyle ilgili şikayetleri yazıyoruz oraya belirtin. Mune haklı olarak ayrı ayrı şikayetlere bakamam dedi zor olur öyle

Lütfen tek bir konudan yazalım.

Ve siteyle alakalı teknik sorun bildirimleri için bdvye konu açmayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X