Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzayan yazılar.
- Konu Sahibi Aysenimi
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2023
- 1.484
- 2.703
- 53
Herkeste ayni problem varMerhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
- 26 Nisan 2024
- 717
- 572
- 18
- 2 Temmuz 2023
- 9.227
- 25.962
- 468
- 13 Şubat 2020
- 1.090
- 2.559
- 83
- 25 Nisan 2022
- 1.702
- 2.076
- 63
Evet yana doğru kaydıra kaydıra bakmaya çalışıyorum ama çok zor. Bunu bile yazarken zorlanıyorum şu an. Düzelir umarım.Merhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Evet Ferhans, dün sitenin rengi mavi olmuştu renk düzeldi fakat gelen bildirim yerinin rengi eskisi gibi olmadı. Site masaüstüne döndü yazıları kaydırıp okumak durumunda kaldık. Yakın zamanda düzeltilir diye düşünüyorum MuneMerhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
- 27 Nisan 2012
- 15.267
- 17.962
- 498
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Arkadaşlar yenilikler konusuna siteyle ilgili şikayetleri yazıyoruz oraya belirtin. Mune haklı olarak ayrı ayrı şikayetlere bakamam dedi zor olur öyle
- ImTheDevil
- Yorumlar: 245
- Forum: Hiçbir başlığa uymayan yazılar !
Bilmediğim için yazmışım zaten.Bununla ilgili konu var ve sorunları oraya yaziyorsun munede not ediyor gelip bdv ye konu açmak ancak senin yapabileceğin birşeydi
- 12 Temmuz 2006
- 56.090
- 215.648
- 1.223
- 52
Lütfen tek bir konudan yazalım.
Ve siteyle alakalı teknik sorun bildirimleri için bdvye konu açmayalım.
- ImTheDevil
- Yorumlar: 245
- Forum: Hiçbir başlığa uymayan yazılar !
Ve siteyle alakalı teknik sorun bildirimleri için bdvye konu açmayalım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.