- 16 Ocak 2023
- 13
- 1
- 16
- 41
- Konu Sahibi Reyonzelif
-
Herkesin aynı olacak değil ama benim de bir dönem öyle oldu ultrasonla günlerce takip edildi doktor fizyolojik birşey yok psikolojik, ilaç kullanımı, mevsim geçişinden olabilir dediNormalde adetim 6 gün sürerdi.
Ama bugün 8 gün pembe peçeteye sürünce gelen Bi kanama devam ediyor.
Adetliyken hasta oldum antibiyotik kullandım. Birde çok stresli zamanlar geçiriyorum Bu aralar. Bunlar tetiklemiş olabilirmi.
Ağrım yok. Sadece peçeteye silince gelen pembe akıntı.
Nasıldı tam olarak acaba sizin durum kaç gün kadar sürdüHerkesin aynı olacak değil ama benim de bir dönem öyle oldu ultrasonla günlerce takip edildi doktor fizyolojik birşey yok psikolojik, ilaç kullanımı, mevsim geçişinden olabilir dedi
Benim şöyle düzenli adet olurum ama adetimden 7-8 gün sonra ara kanama şeklinde kanamam oldu başta adet kanaması gibi aşırı yoğun oldu sonra azaldı pembe akıntı şeklindeydi bir kaç gün sonra çok özür dileyerek söylüyorum sadece tuvalete girdiğimde aşırı yoğun bi kanama geliyordu sonrasında pembe akıntı şeklinde 13 gün kadar sürdü hatta smear testi için parça alındı ultrason flan bakıldı ama hiç bişey çıkmadı bu olay olmadan bi hafta önce boğaz enfeksiyonu için augmenthin kullandım ama onunla alakası var mıydı bilmiyorum bir daha da yaşamadım şükür ama insanın gerçekten psikolojisini bozuyorNasıldı tam olarak acaba sizin durum kaç gün kadar sürdü
Herhangi ni ilaç kullanmışmıydınız. Azmı geliyordu. Çok tedirgin etti beni bu durum. İlk kez başıma geldi. Genelde düzenli olurum.
Bugün 8.gün.
Ve gerçekten çok zor kafa dolu günler geçiriyorum
Bende aynı şekilde augmentin kullandım adetliykenBenim şöyle düzenli adet olurum ama adetimden 7-8 gün sonra ara kanama şeklinde kanamam oldu başta adet kanaması gibi aşırı yoğun oldu sonra azaldı pembe akıntı şeklindeydi bir kaç gün sonra çok özür dileyerek söylüyorum sadece tuvalete girdiğimde aşırı yoğun bi kanama geliyordu sonrasında pembe akıntı şeklinde 13 gün kadar sürdü hatta smear testi için parça alındı ultrason flan bakıldı ama hiç bişey çıkmadı bu olay olmadan bi hafta önce boğaz enfeksiyonu için augmenthin kullandım ama onunla alakası var mıydı bilmiyorum bir daha da yaşamadım şükür ama insanın gerçekten psikolojisini bozuyor
Slm geçen geçen ay benimde oldu ben ilaç kullanmıştım ona bağladım tabi bide grip ilaçları kullanmıştım adet döneminde benim 12 13 gün sürdü normalde beş gün sürerdi malesef ben o ay 42.gun söktürücü kullanarak adet oldum. Kist olmuşHerkesin aynı olacak değil ama benim de bir dönem öyle oldu ultrasonla günlerce takip edildi doktor fizyolojik birşey yok psikolojik, ilaç kullanımı, mevsim geçişinden olabilir dedi
Merhaba öyle bi ihtimalim yok gebelik gibiMerhaba, ben de 11 gün süren adet kanamam sonrasında dış gebelik yaşadığımı öğrenmiştim. Gebelik ihtimaliniz var mı bilmiyorum ama biraz daha uzarsa mutlaka doktora gidin baksın.
Çok geçmiş olsun bende ilaç kullandım grip ilaçları ve antibiyotik kullandım adet zamanı. Bugün 8.gün. Sabahtan beri hiç gelmedi ama az önce peçeteye çok az çok açık pembe bi sürüntü geldi sadeceSlm geçen geçen ay benimde oldu ben ilaç kullanmıştım ona bağladım tabi bide grip ilaçları kullanmıştım adet döneminde benim 12 13 gün sürdü normalde beş gün sürerdi malesef ben o ay 42.gun söktürücü kullanarak adet oldum. Kist olmuşbu ay da adetin 14.gunune geldim yumurtlama göremedim sanırım yine adet olamiycam bu kist nasıl yok olacak ya. Folikul kisti. Kadın doguma gidicem yeniden birazdan çocuk istiyorum ve adet düzenim bozuldu durduk yere
Bende grip ilaçları ve antibiyotik kullandım. Bugün hiç gelmedi bu saate kadar ama az önce çok açık pempe çok az bi sürüntü geldi. Var la yok arası.Benim şöyle düzenli adet olurum ama adetimden 7-8 gün sonra ara kanama şeklinde kanamam oldu başta adet kanaması gibi aşırı yoğun oldu sonra azaldı pembe akıntı şeklindeydi bir kaç gün sonra çok özür dileyerek söylüyorum sadece tuvalete girdiğimde aşırı yoğun bi kanama geliyordu sonrasında pembe akıntı şeklinde 13 gün kadar sürdü hatta smear testi için parça alındı ultrason flan bakıldı ama hiç bişey çıkmadı bu olay olmadan bi hafta önce boğaz enfeksiyonu için augmenthin kullandım ama onunla alakası var mıydı bilmiyorum bir daha da yaşamadım şükür ama insanın gerçekten psikolojisini bozuyor
Kilolu değilim ama bu aralar biraz zayıfladım. Ne ağrı kesicisi verdi acaba doktor. Yazabilir misiniz rica etsemBenımde 15gun kadar surmustu az az peçeteye geliyordu kiloluysan eğer bu yuzden olabılır dr bi ağrı kesici verdi ve kanama öyle durdu
Ponstan forte diye bir ilaç vermişti bu regli kanamasını durdurur her dr bilmez demişti birde eger antıbıyotık kıllandıysanız bu süreçte bu da regliyi uzatabilirKilolu değilim ama bu aralar biraz zayıfladım. Ne ağrı kesicisi verdi acaba doktor. Yazabilir misiniz rica etsem
Tabiki ama söylerseniz sevinirim. Özelden de yazabilirsiniz isterseniz lütfensiz yinede doktorunuza danışın derim
Evet adetliyken antibiyotik kullandım. Çok hasta oldum. İnfulenza falan geçirdim sanırım. Antibiyotik ve grip ilaçları içtim adetliyken. Peki bu ağrı kesiciyimbe kadar içtinizPonstan forte diye bir ilaç vermişti bu regli kanamasını durdurur her dr bilmez demişti birde eger antıbıyotık kıllandıysanız bu süreçte bu da regliyi uzatabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?