• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzamayan tirnaklar

sutlukahve70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
16
0
36
İstanbul
images

tirnaklarim uzuyor ama ben mi fark etmiyrm bilmiyorum, elim KARE EL
ben psisik olmasini istiyorum ya,genetik midir bilemedim, ben kucukkende tirnak yerdim halada yiiyiyordum biraktim
beyaz kisim degilde asil tirnak uzasin istiorum,blkide uzuyordur da bn farketmiyorumdur
diyecegim o ki,ellerim ince,tirnaklariminda uzun olmasi icin napmaliyim..

not: bu sorun degil benim icin tabiki Alllah vergisi,sadece istiorum iste anlayin kizlar yahu

Son düzenleme:
images

ben psisik olmasini istiyorum ya,genetik midir bilemedim, ben kucukkende tirnak yerdim halada yiiyiyordum biraktim
beyaz kisim degilde asil tirnak uzasin istiorum,blkide uzuyordur da bn farketmiyorumdur

not: bu sorun degil benim icin tabiki Alllah vergisi,sadece istiorum iste anlayin kizlar yahu

Doğru canım Allah başka dert vermesin sağlığınla ilgili ki sağlıksız bi durumda değil bu genetik olabilir ama büyük ihtimalle tırnak yemekle alakalıdır ablamda da vardı benzeri bi durum tırnak yemeyi kesinlikle bırakmalısın bunun için ilaçlar mevcut...

images

tırnaklarını yemeyi bırakmalısın öncelikle. çünkü tıranğını yedikçe asıl kısım dediğin o yer aşağıya doğru kayıyo ve tırnak kısalıyor.
çok dipten kesmeyeceksin tırnaklarını ki ileri sürsün tırnakların.
istersen şeffaf oje sür yada güçlendiricler var onardan sür tırnaklarına.

tırnağı sertleştirdiğindenmidir nedir bilmem ama oje çok güzel uzatıyo. ama çok kısaysa tırnakların şeffaf cila sürmelisn bence biraz uzayana kadar. zaten uzayıpta oje sürmeye başlayınca yemeye kıyamazsın :)

Back