Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar UZAMA PARLAMA GUCLENDIRME SAGLAYAN BAKIM

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Ozzgeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
11.403
12.732
Hanimlar son donem mevsimsel avuc avuc dokulmem icin uyguladigim bakimimin saclarda yarattigi guzelligi paylasmak isterim belki yapmak isteyen olur
Saclar hizli ve normal ortalamanizdan 1 1,5 cm daha fazla uzuyor (bende oyle baskasi dahada fazla sonuc alabilir ) ,boyali dahi olsa cok guzel parliyor,dokulmeyi bayagi etkiliyor yumusacik oluyor
MALZEME
Amla yagi
Hindistan cevizi yagi
1 yumurta sarisi
E vitamini
A vitamini
Bepanthene ampul

2 ser kasik amla ve hindistan cevizi yagini mini bir tavada isitip ilimaya birakiyorum ilininca beyazdan iyice ayrilmis yumurta sarisini vitaminleri katip karistiriyorum firca ile boya gibi sac diplerime surup strec sarip 1 1,5 saat bekleyip yikiyorum
Sacta koku kalmiyor
Arindirmasi zor degil (ilk basta islatmadan sampuan surup ilik suyla akitmaminda etkisi vardir)
Kansizlik egzama vs yoksa 2. Uygulamada dokulme bayagi farkediyor
Boyali sac zamanla matlasir biliyorsunuz onuda engelliyor

Amla ve h cevizi yagini netten aliyorum piyasa yagi degil
Amla dabur marka
Hindistan cevizi yagi parachute mavi sampuan sisesi gibi bir kutuda
Aktarlarda varmi bilmiyorum (buyuklerde olabilir)benim gidip arastiricak zamanim olmadigi icin netten aldim
Vitaminler e vicap a vicap bepanthene

Hazirlamasi kolay diger bakimlar gibi rendele suda kaynat suyunu sk ev koksun ,kafan koksun vs durumu olmuyor
simdilik haftada 2 defa yapiyorum haftaya 10 gunde 1 e dusurucem
Kafamda mini mini saclar var ama dokulenmi uzadi yenilermi cikti kestiremiyorum 3 ay sonra sacin genel yogunlugundan anlarim sanirim

Yapmak isteyenlere Sifa olsun

O Ozzgeee Yağları kaça aldın canım? Benim bu aralar aşırı dökülme var. Sanırım demir eksikliği, vitamin eksikliği de var. Bu kürü deneyeyim bakalım belki dökülme durur.

O Ozzgeee Yağları kaça aldın canım? Benim bu aralar aşırı dökülme var. Sanırım demir eksikliği, vitamin eksikliği de var. Bu kürü deneyeyim bakalım belki dökülme durur.

Eksikligin varsa olcturup icten destegede basla hatta olcturene kadar ac karnina bir kasik pekmez ye ben tahin pekmez yiyorum mesela (tahin susamdan yapiliyor ve susamda bakirla folik asit var biz turk milleti olarak yengec ve kabuklu deniz canlisi cok tuketmedigimiz icin bakiri kaju susam dan falan almak gerekiyor) yaglarin ikisine toplam 40 verdim cnm amla 100 ml hindistan cevizi 175 ml ebat olarak
Bulamazsanda yagi hakiki zeytinyagi olarak kullanabilirsin yumurta saca cok iyi geliyor badem yagiymis yok ceviz yagiymis yok bakim yagi karisimiymis faso fiso cok maske yaptim ben bir ilik birde yumurta cok etkili ama ilik iligimi kemigimi kurutuyor:) cok ugrasli pisir suz ez falan o yuzden yumurta yapiyorum cokta memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…