uzaktan iliski yasamak

Ben 3 yil deli gibi asiktim nisanlandik ayda 1 geliyordu. Ne oldu sonra dengesiz dengesiz huylar annesini bahane etmeler surekli bi aanacılık iliskinin icine etti Yani.bunlar uzaktan anlasilcak isler degil hele ki hele ciddi niyetteyseniz uzaktan asla baslamayin.

bizde ilişkiye başladığımızdan beri farklı şehirlerdeyiz. suan da nişanlıyız. imkaznsız değil ama cok zor bi durum bence. insan yanında olsun istiyor, canın sıkıldığında dolaş, derdin olduğunda anlat istiyor ama malesef bunlar cok mümkün değil. hele birbirimizi özlemeye başlayımca yine birbirimize sarıyoruz

biz on bir yıl boyunca farklı şehirdeydik.
çok mutlu olduk.
şimdi düşman bile değiliz.
çok etkilendim. bende ayrı şehirlerdeyim. iki yıldır hep ben görmeye gittim. sadece bir kez geldi. yok yaaa ben aptalmışım. sevildiğimi zannetmişim. yazdıkça ben kendime bile hak vermiyorum. millet ne desin.

zor yanları çok ama iki taraf da istiyorsa imkansız değil..

Ah ahh keşke başka şehirde olaydı... başka şehirde olması bile yeterdi.. Ama platoniğim daaaa başka ülkelerde.. ben uyurken o uyanıyor... ben uyanırken o uyuyor çok dengesiz bir ruh halindeyim... Görmek için bir sene beklemem gerekiyor... neyseki az kaldı.. gerçi geleceği de kesin değil... büyük değişim için kendimi o ana hazırlıyorum belki yüz yüze ilanı aşk ederim

İki yildir uzaktan seviyoruz birbirimizi bu iki yıl içerisinde sadece on uç gün bir araya geldik ama telefonla mesajla görüntülü konuşmayla yanyana olan sevgililerden daha çok biraradayiz her seyimizi haber ederiz birbirimize bu güvensizlik ten değil birbirimizi hayatlarimiza dahil etmek için. Zor mu evet imkânsız mi asla değil. Sadece karşılıklı özveri gerektiriyor ama çok yıpratıcı hasret bazen tüketiyor insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…