uzaktan iliski yasamak

bayangamze

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
52
11
29
Uzaktan iliski yasamak tabiki de zordur ama bazıları imkansız gözüyle bakıyor ki ben öyle düşünmüyorum. Ulasmak daha zordur ve her zaman zor olan daha cok sevilir. Özlemek eylemini yasamak askı alevlendirir. Tabiki bagli kalmak kolay degildir ama bence gercekten seven insanlar bunu basarabilir. Siz ne düsünüyosunuz kizlar?

biz eşimle farklı şehirlerdeydik uzaktık baya ama devam ettik, yani iki kişi gerçekten seviyorsa birbirini olmucak bir şey yok, ama sadakat çok önemli bu durumda, sadık olan insanlar uzakta olsa kolay kolay ayrılmaz zaten

bizde sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz tabiki görememek insanı kuşkulandırıyor yapmaz ama insanoğluyuz ya olursa aklı karışırsa diye aklımda fikirler dolaşmıyor değil ama allahın izniyle ona gerçekten güveniyorm dua ediyoruz olmayacak bir şey değil inşallahdevam ederiz :) bazen özlemek iyidir

Kader arkadasıyız demek ki :) ben de senin gibi dusunuyorum özlemek güzell insallah sonumuz da güzel olur sizin de bizim de :)

Benim de uzakta erkek arkadasim var zor oluyor tabi ki ama zor olan herseyin sonu mutluluk olucak diye dusunuyorum.

benim sevgilim şehir dışında bile değil keşke şehir dışında olsaydı :) taa dünyanın öbür ucunda. okul diyoruz iyi bir gelecek diyoruz katlanıyoruz. umarım hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz sevdiğimize

adımızda kaderimizde aynı :)) gel sarılalım :)

Bizde eşimle uzaktan ilişki yürüttük üstelik farklı ülkeden. Sabretmek, emekvermek, özlemek çok yoğun duygular yaşıyor insan. Her görüşmede çok mutlu olup her vedada 1 hafta 10 gün kendime gelemezdim. Allah yardımcımız oldu evlendik. Darısı başınıza olsun.

Uzaklik belirli bi donemse yani sayili gunse tamam ama benim kisisel fikrim gozden uzak gonuldende irak olur

Adım gamze degil ama yanagimda bi tane senden varr :) yine de sarılalımm :)
kuzum mesafeler aşka engel değil 3 yıldır böyle ilişki yürütüyorum.5. yılımız bitti.Allaha şükür zor bikaç bişey atlattık ama .mühim olan kalplerin bir olması.yapacak olan yakınkende yapıyor.

biz on bir yıl boyunca farklı şehirdeydik.
çok mutlu olduk.
şimdi düşman bile değiliz.

Aynenn senin gibi dusunuyorum nice 5 seneleree

Kesinlikle uzaktan yurutmeyin.sadakatlli olmasi sizin yetwri kadar tanıdığınızi mi gosteriyor.cok farklı huylari oluyor insanlarin.cok baskici bencil bir insan yada cok sinirli bir insan olup olmadigini bir arada cok zaman geçirerek anlıyorsun. Arkadaslarin sakin yakmayin hayatinizi...

Ben kendim uzaktan iliskiyu yurutuyordum.ne zamsnki yanyana geldik uzun surr birlikte vakit geçirdik cok dengesiz oldugunu anladım 3 yıldan sonra o yüzden amann yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…