- 1 Mart 2015
- 52
- 11
- 29
-
- Konu Sahibi bayangamze
Uzaktan iliski yasamak tabiki de zordur ama bazıları imkansız gözüyle bakıyor ki ben öyle düşünmüyorum. Ulasmak daha zordur ve her zaman zor olan daha cok sevilir. Özlemek eylemini yasamak askı alevlendirir. Tabiki bagli kalmak kolay degildir ama bence gercekten seven insanlar bunu basarabilir. Siz ne düsünüyosunuz kizlar?
Insallah bir ömür devam edersiniz darısı başımabiz eşimle farklı şehirlerdeydik uzaktık baya ama devam ettik, yani iki kişi gerçekten seviyorsa birbirini olmucak bir şey yok, ama sadakat çok önemli bu durumda, sadık olan insanlar uzakta olsa kolay kolay ayrılmaz zaten
inş canım, inş sende bir ömür boyu devam edersin mutlu bir şekildeInsallah bir ömür devam edersiniz darısı başıma
inş canım, inş sende bir ömür boyu devam edersin mutlu bir şekilde
bizde sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz tabiki görememek insanı kuşkulandırıyor yapmaz ama insanoğluyuz ya olursa aklı karışırsa diye aklımda fikirler dolaşmıyor değil ama allahın izniyle ona gerçekten güveniyorm dua ediyoruz olmayacak bir şey değil inşallahdevam ederiz :) bazen özlemek iyidir
Benim de uzakta erkek arkadasim var zor oluyor tabi ki ama zor olan herseyin sonu mutluluk olucak diye dusunuyorum.
adımızda kaderimizde aynı :)) gel sarılalım :)Uzaktan iliski yasamak tabiki de zordur ama bazıları imkansız gözüyle bakıyor ki ben öyle düşünmüyorum. Ulasmak daha zordur ve her zaman zor olan daha cok sevilir. Özlemek eylemini yasamak askı alevlendirir. Tabiki bagli kalmak kolay degildir ama bence gercekten seven insanlar bunu basarabilir. Siz ne düsünüyosunuz kizlar?
adımızda kaderimizde aynı :)) gel sarılalım :)
adımızda kaderimizde aynı :)) gel sarılalım :)
kuzum mesafeler aşka engel değil 3 yıldır böyle ilişki yürütüyorum.5. yılımız bitti.Allaha şükür zor bikaç bişey atlattık ama .mühim olan kalplerin bir olması.yapacak olan yakınkende yapıyor.Adım gamze degil ama yanagimda bi tane senden varr :) yine de sarılalımm :)
kuzum mesafeler aşka engel değil 3 yıldır böyle ilişki yürütüyorum.5. yılımız bitti.Allaha şükür zor bikaç bişey atlattık ama .mühim olan kalplerin bir olması.yapacak olan yakınkende yapıyor.