uzaktan eğitim ?

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim şey fazla da vaktim yok hemen karar vermem lazım kpss için uzaktan eğittim mi yoksa dershane mi bu arada türkiye geneli denemelere gireceğim onları kaçırmayı düşünmüyrum. ama çok kararsız kaldım bu konuda lütfen bir öneri verin. Bu arada öğretmenlikten gireceğim

merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim şey fazla da vaktim yok hemen karar vermem lazım kpss için uzaktan eğittim mi yoksa dershane mi bu arada türkiye geneli denemelere gireceğim onları kaçırmayı düşünmüyrum. ama çok kararsız kaldım bu konuda lütfen bir öneri verin. Bu arada öğretmenlikten gireceğim

okuyormusun yoksa çalışıyormusun

İyi yapmışsın
Piyasada çok set var
Hocaları kim ?

canım aklımdaki hoca isimleri cografya da ali nergüz türkçede uğur topuz matematikte süper bvir hoca olan aynı zamanda odtü mezunu olcay hoca var vatandaşlık hocası da cok iyi erdal hoca var ben tarihte pegemden serkan hocayı dinliyrum işte bir ders dinlemeden önce kitaplardan calısmış oluyrum :) boylcede eleştirel dinlemiş oluyrum. sona da test cozuyrum

canım aklımdaki hoca isimleri cografya da ali nergüz türkçede uğur topuz matematikte süper bvir hoca olan aynı zamanda odtü mezunu olcay hoca var vatandaşlık hocası da cok iyi erdal hoca var ben tarihte pegemden serkan hocayı dinliyrum işte bir ders dinlemeden önce kitaplardan calısmış oluyrum :) boylcede eleştirel dinlemiş oluyrum. sona da test cozuyrum
Anladım sormamın sebebi bende bu işin içindeydim
Merak ettim kadro kim

Anladım sormamın sebebi bende bu işin içindeydim
Merak ettim kadro kim

valla cok araştırma yaptım ben o yüzden reklam olmasın ama ihtiyacı aldım bu 2015ti 2016 da kim var bilmiyrum bayramdan sonra başlayacak canlı derslerimiz :))

bende bugun ihtiyacın uzaktan egitimini aldım sadece öğretmenlik alan sınavı için diger sınavlar için normal dershaneye yazılmıstım uzaktan egitimin sitesine girip formu doldurun hemen arayıp bilgilendiriyolar yada sitede bi numara var onu arayın yine aynı sekilde ben cok memnun kaldim kafamdaki butun sorular yanıt buldu

ben hem çalışıp hem kpss 'ye hazırlandığım için uzaktan alıyorum kpss eğitimini açıkçası vaktim olsada dershaneye gitmeyi düşünmem ev rahatlığı gibisi yok. https://uzaktanegitim.com bu siteden aldım kpss eğitimlerinin hepsini gayet memnunum çok kasmamışlar anlatımları gayet sade ve etkili, hafıza teknikleri kullanmışlar videolarda istesemde istemesemde aklımda kalıyo yani :)

X