Uzaktan eğitim ücretli ünv okuyanlar yardım

hnfesy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
6
1
32
Merhaba
Son dönemde sosyal medyada çok karşıma çıkan dublin ünv. Başkent ünv vs gibi ünvlerin verdiği ızaktan eğitimle alınan diplomaları merak ediyorum. Son dönemde dublin ünv için görüştüm 89 bin ödeme talep ediyorlar öncesinde bir bölüm okuduysanız ders saydırarak 2 yıl içinde psikoloji bölümü mezunu olabiliyormuşuz. Diplomamız ile danışmanlık açabiliyormuşuz doğruluk payı nedir sizce buna benzer bir deneyimi olan var mı?

kim bu şekilde mezun olan birinden egitim almak ister ki? bir de dublin okulunda egitim sinavlar ingilizcedir
sizde o sınavları gececek kadar dil var mi? gecemeyip gecemeyip yillarca diploma alamama ihtimaliniz var mi(

Bu ülkede 89 bin vermenize gerek yok, gidin bi aile danışmanlığı eğitimi alın 400 küsür saat, açın danışmanlığınızı

Devlet Üniversitelerinin uzaktan eğitim bölümleri var, üniversite sınavına girip gerekli puanı alıp yerleşebiliyorsunuz. Öyle 80-90 binler de istenmiyor. 2-3 bin civarı dönemlik harcı var. Vakıf üniversiteleri daha pahalıdır ama onlara yerleşme yöntemi de yine üniversite sınavıdır. Dublin üniversitesi hakkın fikrim yok, denkliği var mı onu araştırın. Her aldığınız diploma burada geçerli olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…