• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan eğitim- Makine Ressamlığı

Eruhez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
108
1
66
İstanbul
arkadaşlar lise son makine ressamlığı okuyorum.. uzaktan eğitim düşünüyorum.. bana yardımcı olabilcekler varmı.? bu meslek hakında yorumlarınızıda beklerim tabi.. :1::3:

:D bende bu bölümü lisede okudum şuan üniversitedeyim mimarlık ve şehir planlamada okuyorum :) alan dışı tercih yaptım teknik resimim çok iyi olmasına rağmen kendi işimi bu meslekte kuramıcağım için bölüm değiştirdim uzaktan eğitimi bilmiyorum ama mezun olduktan sonra en fazla bi makine müh. bürosunda çizim yaparsın =)

:D bende bu bölümü lisede okudum şuan üniversitedeyim mimarlık ve şehir planlamada okuyorum :) alan dışı tercih yaptım teknik resimim çok iyi olmasına rağmen kendi işimi bu meslekte kuramıcağım için bölüm değiştirdim uzaktan eğitimi bilmiyorum ama mezun olduktan sonra en fazla bi makine müh. bürosunda çizim yaparsın =)

idealimde o ztn :P ndnini bilmyrm ama bn mesleğimi seviyorum :1: bir çok insana saçma geliyo bu :1::1:

yoo saçma değil sevilmeden asla yapılamayacak bi meslek benim liseden arkadaşım makine bölümüne devam etti şimdi 2 yıllık makine bölümünü son sınıf okuyor hemde bi müh. bürosunda çalışıyor nerelisin bilmiyorum ama ben bursadan bahsediyorum bursada bu alanda aşırı derecede iş imkanı var :21: eğer sende buralara yakınsan emin ol bursada mutlaka bi iş bulursun kendine izmirde de bi iş ayarlıyabilirim sana bu konuda benim çevrem geniş bu alanda :D

yoo saçma değil sevilmeden asla yapılamayacak bi meslek benim liseden arkadaşım makine bölümüne devam etti şimdi 2 yıllık makine bölümünü son sınıf okuyor hemde bi müh. bürosunda çalışıyor nerelisin bilmiyorum ama ben bursadan bahsediyorum bursada bu alanda aşırı derecede iş imkanı var :21: eğer sende buralara yakınsan emin ol bursada mutlaka bi iş bulursun kendine izmirde de bi iş ayarlıyabilirim sana bu konuda benim çevrem geniş bu alanda :D

hmm malesef :( istanbuldayım.. elin buralara kadar uzanırmı? :P:D:D:D

uzaktan zor olmaz mı canım yaa,çizim dersleri nasıl yapacan ki???
benim en çok arkadaşımın olduğu bölüm makina resmi ve konstrüksiyon öğretmenliği,canları çıkıyo sınav haftası :-/
onlar memnun değiller ,gelecekten umutsuzlar ama bölümlerini sevmiyolar
bence mesleği sevmek iyi yerlere gelmekteki en temel nokta,sen seviyosan kimsenin olumsuz söylemlerini dikkate alma ;)

uzaktan zor olmaz mı canım yaa,çizim dersleri nasıl yapacan ki???
benim en çok arkadaşımın olduğu bölüm makina resmi ve konstrüksiyon öğretmenliği,canları çıkıyo sınav haftası :-/
onlar memnun değiller ,gelecekten umutsuzlar ama bölümlerini sevmiyolar
bence mesleği sevmek iyi yerlere gelmekteki en temel nokta,sen seviyosan kimsenin olumsuz söylemlerini dikkate alma ;)

katılıyorum. :) ztn makiner ressamlığınını uzaktan eğitimi yokmuş. :( şimdi iki senelik geçiş hakkımla gidebileceğim başka alanlar arıyorum.. ama yinede makine ressamlığı üzerine iş bakıyorum kendme :)

Back