Uzaktan eğitim hakkında

nur_44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
141
0
66
Malatya
Merhaba Arkadaşlar ;
Uzaktan eğitim hakkında beni biraz bilgilendirebilir misiniz?Nedir,kimlere hitap eder,şartları nelerdir,maliyeti falan...

Canım bende bu yıl sinava girdim tercih yaptım ama sadece ıstanbul yazdım. Dolayısıyla yerleşmedim.. Tercih döneminde bir dershanenin misafir öğrenci yardım bürosuna gitmiştim. Hoca bana uzaktan eğitim onermışti. Kapsamlı bir araştırma değildi benimki ama bildiklerimi paylaşayım ...

Canım eğer uzaktan eğitim programına yerleşirsen. Kaydını yaptırdığında bir giriş bilgisi verilecek. Okulun sitesinde uzaktan eğitimle ilgili bir bölüme öğrenci girişini yapacaksın. Oradan müsait oldukça dersleri takip edeceksin. Vize sınavlarına netten, final sınavlarına okulda gireceksin. Netten sınav nasıl bunu bilmiyorum açıkçası. Genel olarak açıköğretimin bir üst modeli sanırım :)

maliyeti çok fazla olan bir eğitim türü uzaktan eğitim.
ikinci öğretimlerden bile fazla para yatırıyorlar.
vize internetten yapılıyor. final için okula gitmek şart.
bir takım ödevler verilebiliyor onları hocaya postayla gönderiyorsun veya okulla aynı şehirdeysen kendin hocaya teslim ediyorsun.
dersleri internet üzerinden takip ediyorsun.
ders notları internette yüklü oluyor sne şifrenle girip onları istediğin zaman çıkartabiliyorsun.
hocayla canlı ders yapılıyor o ders videoları siteye yükleniyor istediğin zaman tekrar izleyebiliyorsun.

Çok teşekkür ederim sağolun maliyeti de 5000 i geçiyormuş galiba ya ((

maliyet toplam işte dört yıl içinde tabi 5000'i rahat geçiyor.
internet sınavlarında da ayrıca güvenilriliğini sormuşsun ona da cevap vereyim bir ders için 20 dakika süre veriyorlar o süre bitince otomatik zaten sınav kapanıyor.

o zaman güzel bir sistemmiş gerçekten tekrar teşekkürler yardımcı olduğunuz için

o zaman güzel bir sistemmiş gerçekten tekrar teşekkürler yardımcı olduğunuz için

ne demek rica ederim.Maliyet açısından problem yaşamazsanız şayet gayet güzel bir sistem.Diplomada uzaktan eğitim ibaresi de yer almayacak.

hayırlısı canım tabi.Ek tercihte mi tercih ettin bu arada ?

Normalde Bilgisayar Öğretmenliği 3. sınıftayım ama uzaktan eğitim nasıldır diye merak ettim bu sene ygs ye girdiğimde uzaktan eğitim Bilgisayar Öğr. ne puanım yetiyordu belki sınavla geçiş yaparım dedim ek yerleştirmelerdede tercih yaptım ama baya bi karıştı herşey bi sonuçlar açıklansın duruma göre bakıp bir yol izliycem inşallah...

anladım ben de ilk yılın diye düşünmüştüm ama maşallah baya yol katetmişsin sen.o zaman hakkında hayırlı olan nasılsa öyle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…