haklısın canım...aç youtube dan izle
bir yerden başla
uzaktan eğitim kimini açıyor kimin açmıyor
sonuçta ben teknoloji devrin insanı değilim
ben beceremedim
herkes aYetgin izledi ben izleyemedim bir dersi bile bitiremedim
derrshane uzaktan eğitimi de ücretsiz vermişti
açıp izleyemedim esasen bazı arkadaşlar hocayı değil uzaktan eğitimi beğendiler dersi bırakıp onu izlediler ya da öyle söylediler
sen önce olumsuzlukları unut ve çalış
çalışınca olur
canım internette tüm dersler var aşağı yukarı, misal Engin Eraydın 2017 videoları yükledi yeni, toplam 39 video, ücretsiz yayınlıyor, sanırım tarihte var, Ramazan Yetgin, matematikte şenol hoca-ekol hoca vardı, kpss videoları diye aratırsan internette tüm derslere ulaşabilirsin canım. iş istemekle ve azmetmekle oluyor, pes etmeden, milletin lafına aldırış etmeden, planlı-programlı bir şekilde çalışmaya çalış. Rabbim nasip ettikten sonra kimse engel olamaz. İnşallah Allah gönlüne göre versin, ama kendini illa ki olacak diye de yiyip bitirme lütfen. Allah a bol bol dua et.haklısın canım...
e çevreden çok olumsuz lafları bedenimde ve kafamda biriktirdim onun içinde şimdi derslere ısınmak ve de sarılmakiçin sebepler arıyorum kendime
ALLAH RAZI OLSUN CANIM çok dua ediyorum tam kendimi hazırlamıştım ama bazı aksilikler oldu o zaman çok üzüldüm benim gibi kırıkları çok olalın kırılması da kolay oluyor yorgunluk da var tabii ...canım internette tüm dersler var aşağı yukarı, misal Engin Eraydın 2017 videoları yükledi yeni, toplam 39 video, ücretsiz yayınlıyor, sanırım tarihte var, Ramazan Yetgin, matematikte şenol hoca-ekol hoca vardı, kpss videoları diye aratırsan internette tüm derslere ulaşabilirsin canım. iş istemekle ve azmetmekle oluyor, pes etmeden, milletin lafına aldırış etmeden, planlı-programlı bir şekilde çalışmaya çalış. Rabbim nasip ettikten sonra kimse engel olamaz. İnşallah Allah gönlüne göre versin, ama kendini illa ki olacak diye de yiyip bitirme lütfen. Allah a bol bol dua et.
öyle aslında ama belki fiyat uygundur falan diye düşünüyorsun ama yine de maliyeti var en iyisi videoları izlemekBen uzaktan eğitimle başarılı oluncagına pek inanmıyorum. Birebir dersane gibi olmaz bence.
inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Emin ol hepimizin sıkıntılar, kırgınlıkları, yorgunlukları var, ama hayatın kendisi başlı başına bir mücadele, o yüzden güçlü olmalıyız.ALLAH RAZI OLSUN CANIM çok dua ediyorum tam kendimi hazırlamıştım ama bazı aksilikler oldu o zaman çok üzüldüm benim gibi kırıkları çok olalın kırılması da kolay oluyor yorgunluk da var tabii ...
ama güçlü olmalıyım sınav için evet araştırdım ben de Ramazan Yetginin videolarından başlayacağım sizler de bana dua edin lütfen hayırlarla olur memuriyet inşallah amin
bu sene girdim canım ..inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Emin ol hepimizin sıkıntılar, kırgınlıkları, yorgunlukları var, ama hayatın kendisi başlı başına bir mücadele, o yüzden güçlü olmalıyız.
sınava mı giremedin bu yıl hazırlanıyordun sen hatırladığım kadarıyla?
geçmiş olsun canım, inşallah kazanırsın 2018 de, planlı programlı çalışırsan inşallah olur bu sefer.bu sene girdim canım ..
annem rahatsızlandı kaynatam rahatsız oldu onlarla ilgilenirken son 5-6 ayım da verimli olmadı stres sıkıntıyla tabii nasip değilmiş diyorum annemden dua aldım şimdi 2018 e bayağı vakit varken çalışmaya başlayayım dedim..
evet canım planlı programlı çalışacağım ama millet sussun daha da sormasın konuşmasınlar diye çalışmıyorum dedim yoksa bozuk bant gibi aynı lafları yine dinlerimgeçmiş olsun canım, inşallah kazanırsın 2018 de, planlı programlı çalışırsan inşallah olur bu sefer.
hah en güzeli işte, milleti boşver, bıraktım o işleri, girmiyorum de, kestir at. bir de face kullanıyorsan, kpss grupları var, oralara üye ol, hergün sorular soruluyor, bilgi paylaşımları oluyor, motive olursun en azından.evet canım planlı programlı çalışacağım ama millet sussun daha da sormasın konuşmasınlar diye çalışmıyorum dedim yoksa bozuk bant gibi aynı lafları yine dinlerim
facei dondurdum atanan arkadaşları falan görünce üzülüyordum ..hah en güzeli işte, milleti boşver, bıraktım o işleri, girmiyorum de, kestir at. bir de face kullanıyorsan, kpss grupları var, oralara üye ol, hergün sorular soruluyor, bilgi paylaşımları oluyor, motive olursun en azından.
aynen öyle, iyi yapmışsın, kestir at, fırsat verme.facei dondurdum atanan arkadaşları falan görünce üzülüyordum ..
ama açarım heralde gruplara bakmak lazm şu videoları dinleyip tarih ve coğrafya notlarımı tamamlayacağım evet bıktım milletin dilinden demin görümcem aradı bir sürü memur oalcaklarmış diyor ya öğretmen polis alıyorlar puan olmadan ne olacak puanı olan girer dedim kestirdim attım konuyu kolay olsaydı o işler 40 kez memur olurduk dedim
evet fırsat verdikçe çok üsteliyorlar susmak da bilmiyorlaraynen öyle, iyi yapmışsın, kestir at, fırsat verme.
merhaba ben de 2018 e hazırlanmak ıstıyorum nasıl yapacagımı ben de bılmıyorumevet fırsat verdikçe çok üsteliyorlar susmak da bilmiyorlar