Uzaktan Eğitim Dershane İle Kazanan Oldu mu?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.027
28.248
Arkadaşlar ;
uzaktan eğitim programları oluyormuş hiç bunu araştıran ya da bu yöntemle kazanan oldu mu benim maddi sorunlarımdan dolayı dershaneye gidemeyeceğim ama atanamama falan annem benden daha fazla üzülür durumda ..stresten dişlerimi sıktığımdan falan bazı günler ağzım kan içinde uyanıyorum kendimi derslerime biran önce adapte etmeliyim birbirimize de destek olalım arkadaşlar umutlanıp kendine güvenip hazırlanmak çok önemli annem borç alırım yüzüğümü küpemi satarım olmadı seni dershaneye gönderirim diiyor o zaman kendimi çok başarısız hissediyorum
bilgisi olan arkadaşlar bana yazın ben de internetten araştıracağım zaten fiyat olarak da ...evde çalışmak daha iyi olur heralde fiyatları da keşke uygun olsa

aç youtube dan izle

bir yerden başla

uzaktan eğitim kimini açıyor kimin açmıyor

sonuçta ben teknoloji devrin insanı değilim

ben beceremedim

herkes aYetgin izledi ben izleyemedim bir dersi bile bitiremedim

derrshane uzaktan eğitimi de ücretsiz vermişti

açıp izleyemedim esasen bazı arkadaşlar hocayı değil uzaktan eğitimi beğendiler dersi bırakıp onu izlediler ya da öyle söylediler

sen önce olumsuzlukları unut ve çalış

çalışınca olur

haklısın canım...
e çevreden çok olumsuz lafları bedenimde ve kafamda biriktirdim onun içinde şimdi derslere ısınmak ve de sarılmakiçin sebepler arıyorum kendime

haklısın canım...
e çevreden çok olumsuz lafları bedenimde ve kafamda biriktirdim onun içinde şimdi derslere ısınmak ve de sarılmakiçin sebepler arıyorum kendime
canım internette tüm dersler var aşağı yukarı, misal Engin Eraydın 2017 videoları yükledi yeni, toplam 39 video, ücretsiz yayınlıyor, sanırım tarihte var, Ramazan Yetgin, matematikte şenol hoca-ekol hoca vardı, kpss videoları diye aratırsan internette tüm derslere ulaşabilirsin canım. iş istemekle ve azmetmekle oluyor, pes etmeden, milletin lafına aldırış etmeden, planlı-programlı bir şekilde çalışmaya çalış. Rabbim nasip ettikten sonra kimse engel olamaz. İnşallah Allah gönlüne göre versin, ama kendini illa ki olacak diye de yiyip bitirme lütfen. Allah a bol bol dua et.

Ben uzaktan eğitimle başarılı oluncagına pek inanmıyorum. Birebir dersane gibi olmaz bence.

ALLAH RAZI OLSUN CANIM çok dua ediyorum tam kendimi hazırlamıştım ama bazı aksilikler oldu o zaman çok üzüldüm benim gibi kırıkları çok olalın kırılması da kolay oluyor yorgunluk da var tabii ...
ama güçlü olmalıyım sınav için evet araştırdım ben de Ramazan Yetginin videolarından başlayacağım sizler de bana dua edin lütfen hayırlarla olur memuriyet inşallah amin

Ben uzaktan eğitimle başarılı oluncagına pek inanmıyorum. Birebir dersane gibi olmaz bence.
öyle aslında ama belki fiyat uygundur falan diye düşünüyorsun ama yine de maliyeti var en iyisi videoları izlemek

inşallah Rabbim gönlüne göre versin. Emin ol hepimizin sıkıntılar, kırgınlıkları, yorgunlukları var, ama hayatın kendisi başlı başına bir mücadele, o yüzden güçlü olmalıyız.
sınava mı giremedin bu yıl hazırlanıyordun sen hatırladığım kadarıyla?

bu sene girdim canım ..
annem rahatsızlandı kaynatam rahatsız oldu onlarla ilgilenirken son 5-6 ayım da verimli olmadı stres sıkıntıyla tabii nasip değilmiş diyorum annemden dua aldım şimdi 2018 e bayağı vakit varken çalışmaya başlayayım dedim..

geçmiş olsun canım, inşallah kazanırsın 2018 de, planlı programlı çalışırsan inşallah olur bu sefer.

geçmiş olsun canım, inşallah kazanırsın 2018 de, planlı programlı çalışırsan inşallah olur bu sefer.
evet canım planlı programlı çalışacağım ama millet sussun daha da sormasın konuşmasınlar diye çalışmıyorum dedim yoksa bozuk bant gibi aynı lafları yine dinlerim

evet canım planlı programlı çalışacağım ama millet sussun daha da sormasın konuşmasınlar diye çalışmıyorum dedim yoksa bozuk bant gibi aynı lafları yine dinlerim
hah en güzeli işte, milleti boşver, bıraktım o işleri, girmiyorum de, kestir at. bir de face kullanıyorsan, kpss grupları var, oralara üye ol, hergün sorular soruluyor, bilgi paylaşımları oluyor, motive olursun en azından.

facei dondurdum atanan arkadaşları falan görünce üzülüyordum ..
ama açarım heralde gruplara bakmak lazm şu videoları dinleyip tarih ve coğrafya notlarımı tamamlayacağım evet bıktım milletin dilinden demin görümcem aradı bir sürü memur oalcaklarmış diyor ya öğretmen polis alıyorlar puan olmadan ne olacak puanı olan girer dedim kestirdim attım konuyu kolay olsaydı o işler 40 kez memur olurduk dedim

aynen öyle, iyi yapmışsın, kestir at, fırsat verme.

evet fırsat verdikçe çok üsteliyorlar susmak da bilmiyorlar
merhaba ben de 2018 e hazırlanmak ıstıyorum nasıl yapacagımı ben de bılmıyorum
ben de acıkcası egıtım setlerı ne falan sızın gıbı bakmak ıstedım hanı vıdeolu uzaktan egıtım seklınde
boyle ıstememın sebebı daha önce ben kpss ye hazırlandım ama ıkı yasında cocugum vardı o uyurken falan hep hazırlandım ev ısı cocuk falanderken cok bunalıyordum matematık sıfır ben de dıger dersler matematık derken ben de bu nette vıdeolara bakıyordum ama hepsı bır yerde her konu baska bı lınkte falan ordan onu ac bul bılmem ne hepsı dagınık kafam sısıyordu artık bı yanda etrafta kıtaplar falan

hanı ıstedım kı bır tane tıkladım mı butun dersler topluca bır yerde karsımda olsun dıye

bende bu konuda konu acacaktım kı baktım sız acmıssınız
ne yapmayı dusunuyorsunuz ?
ben yasım zaten 30 oldu artık calısıyorum da hem cocugum okula baslayacak onla da ılgılenmem gerek
eşime bile söylemedim daha ondan bile utanıyorum tekrar gırecegım ders calısacagım demeye
hanı dedım bır tane uzaktan egıtım set alayım actıgımda butun dersler duzenlı toplu sekılde karsımda olsun ve ben sadece test kıtaplarım olsun ortalıkta dıye ıstedım ama kımseden bır onerı yok sanırım (

Ben cevap verirdim olur mu memlekette olduğumdan bir şey diyemedim bence yine de bir kitap Seti alın sadece videolardan çalışmakla olmaz deneme falan çözmek lazım ben eksik yerleri falan you tube dan videolardan tamamlayacagim ama bol bol da sorularla destekleyecegim nasip olursa şimdi hastamiz var henüz evime donemedik bakalım kimseye de demeyin hazirlanacaginizi ben kaynanamin dili yetiyor bana
Pegem iyi diyorlardı onun setini alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…