• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan çiftler düğünü nasıl yapsın sızce?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar düğün yapmak istiyoruz ama kafamız karışık burdamı olsun ordamı olsun karar veremedik. iki taraftada olsun diyenler var ama ben nişanlıma kıyamıyorum. masraf olmasın dıye napıcağız şaşırdık yahu..
:1hug:

Öncelikle hayırlı olsun cnm..
İki tarafta düğün yapmak gerçektende çok zahmetli ve masraflı olur en mantıklı fikir bence ya sizin orda nikah ondan snra eğlence erkek tarafının olduğu şehirde de düğün yada tam tersi şekilde yapabilrsinz..
Hem böylece iki tarafnda yakınları eğlenmiş seni gelinlikle görmüş mutlu anınızda yanınızda olmuş olurlar..
Tabi dediğim gbi tam terside olabilr sizin orda düğün erkek tarafının orda nikah snra eğlencede yapabilrsnz..
Umarım fikir verebilmişimdir..
Mutluluklarr opuyorumnanaktan

bizde benim tarafta düğün kına karışık bişey yapıcaz. düğün yapıpı son yarım saat kına düşünüyorum. nişanlımın memleketinde de yapabilirsek formalite nikah sonrasında yakınlarla ufak bişey olabilir
ama çoğu kişi iki tarafta da düğün yapınca herkes kendi tarafındaki düğün parasını veriyor. eğer memleketinde istersen sen verebilirsin yani. çünkü düğün erkek evinde olur. ben tek çocuk olduğum için kendi memleketimde yapıcam

bizde benim tarafta düğün kına karışık bişey yapıcaz. düğün yapıpı son yarım saat kına düşünüyorum. nişanlımın memleketinde de yapabilirsek formalite nikah sonrasında yakınlarla ufak bişey olabilir
ama çoğu kişi iki tarafta da düğün yapınca herkes kendi tarafındaki düğün parasını veriyor. eğer memleketinde istersen sen verebilirsin yani. çünkü düğün erkek evinde olur. ben tek çocuk olduğum için kendi memleketimde yapıcam

bizde böyle düşünüyoruz kaydirigubbakcemile5

tatlım biz de baya uzaktayız. ama iki taraf ta düğüne çok meraklı oldğu için iki yerde de yapıcaz.tabi önce evimiz nerdeyse orda düğün yapıcaz. diğerini bi hafta sonra falan düşünüyoruz

valla bizde iki tarafta yapıcaz sanırım erkek tarafı izmir kız tarafı istanbul şimdiden para biriktirmem lazım düğünümü için offf yaaaa offf

mersinde nikah burada düğün yapmıştık biz
buarada gelmişin eda bidaha girmicem fln yazmıstın

Back