Uzaklara bir yere gidince..?

garibankiz

düşler ülkesinin gelgit akıllısı
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
71
26
Merhaba iyi geceler herkese. Ya ben anlamıyorum gurbete gidince iyi olduğumuz her zaman görüşüp konuştuğumuz kişiler neden bir nasılsın diye arayıp yazıp sormaz? Gerçekten yalnızlığın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar olduğunu düşünüyorum bunların. Diyorum bir gün bugünler de geçecek bugün sana yarın onlara sen de aynısını yap diye hep aklımdan geçiyor. Gerçekten kiriliyorum ya vallahi vefa denen bir şey kalmamış kimsede yalan Dünya

Uzağa giden benim ben arayıp soruyorum sitem ediyorum hiç sormuyorsunhz beni diye bana niye işlemiyor gözden ırak olan gönülden de ırak olurluk
çünkü yalnız olan ve yalnizlik hisseden taraf sizsiniz.
Bu yüzden insana ihtiyaç duyuyorsunuz ama geride kalanlar kendilerine yetecek bir kalabalığın içerisinde olmaya devam ediyorlar.

Az insan çok huzur. Uzun zamandır hayatıma çok az insan ile devam ediyorum. O kadar huzurlu ve mutluyum ki. Sahtelik yok, zorlama yok. Oh mis.

Kesinlikle çok güzel açıkladiniz
üzülmeyin, yeni çevreler edinmeye yeni insanlar tanımaya çalışın.
Bende yeni bir yere taşındım kimsem yok burada dediğiniz gibi her işine koşa koşa gittiğim insanlar bile aramaz oldu.
Bende artık geldiğim şehire dönünce onları aramiyorum üzerine birde olduğum şehirde birileriyle tanisip story attigimda yada kendilerinden farklı bir arkadaşıma storyli paylasim yaptigimda birde onlar tribe giriyor

Artık arkadaşlıkların çoğu bu şekilde ne yazikki.Uzaga gitmenize de gerek yok.Çikarlar ters düştüğü anda herkes bir anda değişiyor.İyi bir arkadaş bulmak gerçekten çok zor.

Aramayıp sormayanı sen de arama boşver. İnsanlar menfaat dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…