Şimdiden mutluluklar dilerim.. Herşey gönlünsüze olsun dilerimUNNEVER
Harikasınız, cümlelerinizi okudukça zihnim temizleniyor... Karmakarışıkken ve etrafımda pek destek olan yokken bunları okumak beni rahatlattı... Evet ben söyleyeyim ki , onlarda ona göre hareket etsinler. Tanışınca kaynaşsınlar dilerim ki.
Tanışma günü neler olduğunu yazacağım buraya. Ve diğer günü... Ahh ne kadar isterim '' yüzüklerimizi sıkıntısız taktık '' demeyi... İnşallah gerçekleşir bu isteğim.
İlginize minnettarım, kadınlar kulubü ne hoş bir yermiş.. :)
HİSİNEM
İçimi açtınız sizde. Maşallah size nazar değmesin, çok mutlu olun çokkk...
O gün geldiğinde kaynaşsınlar istiyorum sizin gibi. Öğle yemeği + akşam yemeğine alsam daha uzun tanırlar birbirlerini evet... Babam ilaç kullanıyor zaten, antidepresanlar, evet tamam takalım der belki.
iyi sonuçlar yazarım buraya da , tebessüm ederim.....
ANCHANGELUS
annem ahh annem.. abim ters, baba hasta , kadın ne yapacağını şaşırıyor... bişey olmaz ben konuşurum diyor, baban tam iyi ruh halinde olduğunda... oldu bittiye gelse daha ne isterim. Dimi hem yüzük takılınca da tanıyamaya devam edecekler, sanki öyle tanınmıyor, anlasalar bi beni... 15 saat git-gel sanki kolaydı...Dil dökmekten boğazlarım kurudu.
Çok teşekkür ediyorum size de...
inş öyle olur canım hakkına hayırlısı olsun . gitme üstlerine oluruna bırak biraz bizim baba da öyle dıyordu hemen yüzük takmayalım yaza takarız diye oo nerde ablamın kayınpederi pat diye allahın emrı diye girince kimse bişey dıyemedıSEYDAA__
çok mutlu olsunlar , maşallah onlara. Ne güzel olmuş sizin işiniz. Annem çok seviyor erkek arkadaşımı, zaten kendisi çok efendidir, ama hani benim babam ve abimin ki kadar ters başka birini tanımadım. Hasta diye beni idare edin diyor , abim desen heyheyli biri...
tanışma olduğu gün anladığım kadarıyla çok iyi kaynaşmış sizinkiler , damat ailesiyle. Lütfen bana da iyi dileklerini yolla, o kadar gerginim ki size anlatamam. Patlamaya hazır bomba gibi. Diyorum ki yüzük takılsın, zaten yine gideriz, onlar gelir. Duyanda beni diğer gün dağa kaldıracaklar sanır... insanlara geldiniz hadi gidin denir mi, of of.
Sizin dediğiniz gibi ferah olmaya çalışacağım, o an herkes mutlu mesut olup sorun çıkarmazsa , işte o zaman bayramım olacak. : )
Hisinem , çok incesiniz, ne kadar güzel böyle yardım etmeye çalışmanız. Kafanızı şişirdim sizinde dimi.
Az önce çok fena kavga çıktı, Babam o kadar zıt konuşuyor ki anlatamam, söyle onlara yüzük müzük yok, tanışalım gitsinler, (sanki köpek kovuyor tarzda ) Hasta diye üstüne gitmemeye çalıştım. Antidepresanlarla yaşamaya çalışıyor... Ama hastalıkta bir yere kadar. Olur olmadık şeyler üretiyor kafasından, çok zor bir hastaya bunları anlatmak, bunları yazarken ağlıyorum. Kimseye karışmayan, kendi kendine yeten bir insanım..
Aile çok önemli hayatta, abim deseniz abi değil, baba deseniz hasta. Anneme bağırdı, dedim baba yapma , sinirlenme bişey yok, tamam söylerim dedim, yüzük getirmesinler. Annem yazık arada mahfoldu....... Mecbur söylicem arkadaşlar. Tepki ne olacak bilmiyorum, umarım ailesi tamam sorun değil der. gelelim sonra yine gelelim, siz gelin misafir olun vs...
Babama dedim baştan evet deyip vazgeçmek ayıp, ama anlamıyor , o kadar sert ki, antidepresanlala anca bu kadar iyi düşünün...
Ağlıyorum işte bende halime...