• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Uzak mesafe ilişkisi” yaşamış veya şu an yaşamakta olanlar el kaldırsın!

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Pillow-Talk-sevgili-kalp-atisi-cover.jpg

Bu cihaz, uzaktaki sevgilinizin kalp atışlarını yastığınızda hissetmenizi sağlıyor

Hayatında en az bir defa “uzak mesafe ilişkisi” yaşamış veya şu an yaşamakta olanlar el kaldırsın! Muhtemel yakından kurulan ilişkilerde akla bile gelmeyecek zorluklarla baş etmektesiniz. Hadi hiç iletişim aksaklığı yaşamıyorsunuz diyelim. E insan şöyle sevgilinin göğsüne yatıp kalp atışlarını duymayı özlemez mi?

Joanna Montgomery, kendisi de bir uzak mesafeden ilişki mağduru olarak bu soruna bir çare bulmak istemiş. “Hay ben böyle ilişkinin… Özlüyorum arkadaş!” diye isyan ettiğini tahmin ettiğimiz Montgomery, “Pillow Talk” adlı bir buluşla çözümü bulmuş. Bu cihaz, iki tarafın da koluna takacağı birer bileklik ve yastıklarının altına koyacakları bir hoparlör sayesinde çalışıyor. Sevgililerin kalp atışlarını alan bu bileklikler bir akıllı telefon vasıtasıyla eşleştiriliyor ve gerçek zamanlı olarak birbirinizin kalp atışını dinleyebiliyorsunuz. Üstelik yalnızca yatarken değil, hareket halindeyken de, telefonunuzdaki Pillow Talk uygulaması sayesinde kulaklıklarınızdan dinleyebiliyorsunuz.

http://www.nolm.us/bu-cihaz-uzaktak...tislarini-yastiginizda-hissetmenizi-sagliyor/

Son derece saçma. Artık insanlar nasıl para kazanacağını iyice şaşırdı.

Biz telefon sinyallerinden şikayetçiyiz, bunlar olabildiğince bizi manyetik alana sokuyorlar.Teknoloji olmadan daha mı güzeldi ki hayat?

90 lara gidin mesela.......

Saçma :KK69:

Bir de o kalbin ritmi o anda ya başka birileri için hızlandıysa , sen de burda ayy aşkımın kalbi ne hızlı atıyor , koşuya mı çıktı acep diye dur :63:

Ben başka bir yastık görmüştüm.
Aynı yastıktan iki sevgilide de var.Sevgilin yastığa yattığında, senin yastığında da ışık yanıyordu.Yani yattığı zaman görüyorsun adamı.
Yatıyor mu, su içmeye mi gitti ,gece bi ara uyandm yoktun diye takip edip hesap da sorarsın kalp atışıyla uğraşacağına.
:KK53:

ben de almak istiyorum oğlum geceleri uyumadığı için kocamla birlikte aynı yatakta yatamıyorum aynı evdeyiz ama kavuşamıyoruz özledimmmm:KK61:

Geçmişte uzak mesafeli ilişkim olmuştu :)
Ben beğendim bu zımbırtıyı. İş görür gibime geldi yani. Yanında olamasa da onun ritmini hissediyorsun işte daha ne?

Bu cihaza verecegim parayi otobus biletine verip sevdicegimin yanina giderim. Uzak mesafe iliskisine cozum gelistirmek isteyenler lutfen ucuz bilet satan otobus firmasi isletsin. Bizim iliskimizin sorunu fakirlik acikcasi. Djxjsjxj

Bunu ancak romantik erkekler kullanır diğerler dalga geçer epeyde aşık olması şart

Aynı evde uzak mesafe ilişkisi durumundayız şu an bu alet is gorurmu acaba : p

Back