- 2 Mart 2021
- 8
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi kararsizkararsiz
Gerçekten doğru. .ne kadar birlikte kaldınız..Erkek arkadaşım Kuveyt’te idi. Yılda 2 kez gelme fırsatı vardı geldiğindede çok duramıyordu işi gereği. Bir yere kadar devam ediyor sonrası olmuyor mesafe iliskisi yorucu ve yıpratıcıdır.
Harbi mı. Bıraz da kader be. ben dibimde olan ınsanlrdan da duzgununu bulamıyorm gliba. bebisiniz var galiba bide asagıda doğum bilgisi görünüyordaEşimle uzak mesafe ilişkisi yaşadık 6 sene. yılda 3-4 kez görüşüyorduk. 9 yıldır evliyiz. Mesafe kalplerde olmasın
aha iyi fikirİki senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Hava almaya çıkacağım desen de mi izin vermez?
Ne kadarlık evlısınız sımdı:)) ya ne hos. İsteyen bir şekilde vakit buluyor demekki zor da olsa.Bir buçuk sene tanışlık sevgililik, 6 ay nişanlı uzak ilişki yaşadık. Farklı ülkeler. Eşim 3-4 aydan bir 3 günlük işden fırsat bulup geliyordu.
Bir buçuk seneden fazladır evliyiz. Evet hiç yol uzak deyip gözünün yaşına bakmayın. İstiyorsa bir yolunu bulur gelir, görür sizi.Ne kadarlık evlısınız sımdı:)) ya ne hos. İsteyen bir şekilde vakit buluyor demekki zor da olsa.
Evet bebeğimiz olduHarbi mı. Bıraz da kader be. ben dibimde olan ınsanlrdan da duzgununu bulamıyorm gliba. bebisiniz var galiba bide asagıda doğum bilgisi görünüyorda6 sene nasıl konuştunuz. Hep sesli telefondan falan mı. Hep konuşur muydunuz az konuştuğunuz da olrmıydu.
Ben 8 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım sonuç ayrıldıkBir sehirden bir şehire. Belki ulkeden ülkeye. Var mı içinizde yaşayan uzak mesafe iliskisi veya yasamıs olan? Uzakta kendisi. Memleketnden uzakta yerde calısıyor. Memleketine giderken de buradan gececekmis. Görüşmek istedi ancak geçeceği saat geç bi saate denk dusuyor.anneannme de “bi dakika asagu inip gelecegm bu saatte “ diyemem galiba.aslında arada bir görüsmek anca boyle denk gelıyodur bı suredır. Bozuk düsük kelime veya cümle kurmamısımdır umarımneyse iç dökeyim dedimdi. Bide sizleri de merak ettim iliskisi uzakta olanı.
Valla benim eşim uzman çavuş ve iki senedir suriyede görev yapiyor en son gecen sene martta gelmisti ve aradan tam bir yil gecti ve en sonda üç hafta önce izinden gitti tabi biz o bir yil icinde neler yasadik neler anlatsam bu sayfa yetmez ama bana gore uzak mesafe hem aşkı yipratiyor hemde cok kuvvetlendiriyor biz eşimle onu anladik ve suan cok mutlu mutlu konusiyoz oda izinden yeni gittigi icin bir aya kalmaz esim bana veya ben esime sataşir aramiz gene acilirBir sehirden bir şehire. Belki ulkeden ülkeye. Var mı içinizde yaşayan uzak mesafe iliskisi veya yasamıs olan? Uzakta kendisi. Memleketnden uzakta yerde calısıyor. Memleketine giderken de buradan gececekmis. Görüşmek istedi ancak geçeceği saat geç bi saate denk dusuyor.anneannme de “bi dakika asagu inip gelecegm bu saatte “ diyemem galiba.aslında arada bir görüsmek anca boyle denk gelıyodur bı suredır. Bozuk düsük kelime veya cümle kurmamısımdır umarımneyse iç dökeyim dedimdi. Bide sizleri de merak ettim iliskisi uzakta olanı.