uzak mesafe iliskisi yaşadınız mı yaşıyor musunuz

kararsizkararsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
8
3
25
Bir sehirden bir şehire. Belki ulkeden ülkeye. Var mı içinizde yaşayan uzak mesafe iliskisi veya yasamıs olan? Uzakta kendisi. Memleketnden uzakta yerde calısıyor. Memleketine giderken de buradan gececekmis. Görüşmek istedi ancak geçeceği saat geç bi saate denk dusuyor.anneannme de “bi dakika asagu inip gelecegm bu saatte “ diyemem galiba.aslında arada bir görüsmek anca boyle denk gelıyodur bı suredır. Bozuk düsük kelime veya cümle kurmamısımdır umarım neyse iç dökeyim dedimdi. Bide sizleri de merak ettim iliskisi uzakta olanı.

Erkek arkadaşım Kuveyt’te idi. Yılda 2 kez gelme fırsatı vardı geldiğindede çok duramıyordu işi gereği. Bir yere kadar devam ediyor sonrası olmuyor mesafe iliskisi yorucu ve yıpratıcıdır.

Eşimle uzak mesafe ilişkisi yaşadık 6 sene. yılda 3-4 kez görüşüyorduk. 9 yıldır evliyiz. Mesafe kalplerde olmasın
Harbi mı. Bıraz da kader be. ben dibimde olan ınsanlrdan da duzgununu bulamıyorm gliba. bebisiniz var galiba bide asagıda doğum bilgisi görünüyorda 6 sene nasıl konuştunuz. Hep sesli telefondan falan mı. Hep konuşur muydunuz az konuştuğunuz da olrmıydu.

Bir buçuk sene tanışlık sevgililik, 6 ay nişanlı uzak ilişki yaşadık. Farklı ülkeler. Eşim 3-4 aydan bir 3 günlük işden fırsat bulup geliyordu.

Evet bebeğimiz oldu her gün uzun konuşmalar yapıyorduk, o zaman görüntülü görüşme bu kadar erişilebilir değildi çünkü. Konulmadığımız gün yoktur herhalde. Çok yoğunsak da bir ses duymalık arıyorduk. Bir de sms paketimzi vardı, mesajlaşıyorduk. Bence biraz nasip biraz da arkadaşlık meselesi, sevgiliden önce de arkadaştık konuşmak paylaşmak yük gelmiyordu keyif alıyorduk.

Ben 8 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım sonuç ayrıldık

Bende 8 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım şu an evli mutlu çocukluyuz gerçek sevgi varsa hiç bişey engel olmaz :)

3 sene ayda bir görüştük. 5 yıllık evliyiz. Bu biraz karakterlere bağlı. İnsan bazen sadece bir kahve içmek istiyor ama olmuyor. Gerçekten sabırlı, gözü dışarıda olmayan birbirinin değerini bilen insanlar için uygun bir durum .

Valla benim eşim uzman çavuş ve iki senedir suriyede görev yapiyor en son gecen sene martta gelmisti ve aradan tam bir yil gecti ve en sonda üç hafta önce izinden gitti tabi biz o bir yil icinde neler yasadik neler anlatsam bu sayfa yetmez ama bana gore uzak mesafe hem aşkı yipratiyor hemde cok kuvvetlendiriyor biz eşimle onu anladik ve suan cok mutlu mutlu konusiyoz oda izinden yeni gittigi icin bir aya kalmaz esim bana veya ben esime sataşir aramiz gene acilir ama uzun surmuyor muhakkak bir ortak noktada bulusuyoz ve barisiyoz ve bu boyle boyle devam edip gidiyor iki yildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…