Uzak mesafe ilişkisi lütfen yardım edin

Mervenick00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2021
12
2
22
Merhaba lütfen yardım edin ağlamaktan çok yoruldum.
18 yaşındayım 5 aylık bir uzak mesafe ilişkim var.
Hayatımda ilk defa sevildiğimi iliklerime kadar hissettim.Değer kıymet bilen saygıdan asla şaşmayan biri.İlk başta uzak mesafe diye çıkmak istemedim ama mesafeler sevmeye engel değil her şeyin üstesinden geliriz diyip çıkmaya başladık.
Bu aralar nedense soğudum ama geçicidir diye düşünüyorum.Bir zamandan sonra mesafelerin sorun olmaya başladığını fark ettim.Gerçekten zor gelmeye başladı.
Sevdiğim adama istediğim her an sarılabilmek beraber kütüphanede ders çalışmak en basitinden bi aşağı in 5 dk da olsa göreyim diyebileceğim biri olsun istedim.Bir yandan da onu çok seviyorum ayrılamıyorum.Kendisi 19 yaşında üni 1 ve biraz daha sabret senin okuyacağın şehri yazacağım işe gireceğim orada okuyacağım yeter ki elimi bırakma diyor.Bunu yapacağından şüphem yok ama sabredemiyorum gibi.Şuan 11.sınıfım 1 sene geriden geliyorum ailevi durumlarımdan dolayı.
Gerçekten çok kararsızım acaba ilişkimize bir iki ay daha mı versem belki mesafeleri sorun etmemeye başlarım lütfen akıl verin

Şikayetci olduğunuz şey sizin duygularınız verebilecek pek bir tavsiye yok aslında. Soğuduysanız, bekleyecek birlikte olmak için çözüm arayacak, azmedecek bir ateşiniz yoksa birlikte olmaya ne gerek varki. Yanınızda olsa başka bişi bulur mutsuz olursunuz bence

Şikayetci olduğunuz şey sizin duygularınız verebilecek pek bir tavsiye yok aslında. Soğuduysanız, bekleyecek birlikte olmak için çözüm arayacak, azmedecek bir ateşiniz yoksa birlikte olmaya ne gerek varki. Yanınızda olsa başka bişi bulur mutsuz olursunuz bence
Burada mesafelerden dolayı olan çektiğim zorluktan bahsettim yanlış anlamışsın

Erkek arkadaşım daha 1 haftalık flört ediyorduk astsubaylık eğitimine gitti covid dolayısıyla 1 sene görmedim hemde hiç görüntülü sadece bir iki kere arayabildi onda da çekmediği için net göremedim. Askeri mezuniyetine bile gidemedim almadılar kimseyi ve ben bu süreçte hastalığımda, mutluluğumda, mutsuzluğumda yada herhangi bir duygumda bir an bile yalnızlık hissetmedim biliyor musun? 😌 işte hisler, duygular, aşk demek böyle oluyormuş dedim kendi kendime... elini tutamadım belki, beş dakka aşağı in yüzünü göreyim de demedi, ağladığımda sarılıp sırtımı sıvazlamadı belki ama bir o kadar yanımda varlığını hissettim daima. Ağlarken gülümsetmeyi bildi. Sevgisini kalbimde o kadar çok hissettim ki o 1 sene su gibi geçti ve sonunda geldi sarıldım da gezip tozduk da ama ne oldu biliyor musun kıymetini daha çok bildim. Yanımda olsaydı belki bu kadar kıymet vermezdim bu ilişkiye ama insan emek verince karşılığını gerçekten çok güzel şekilde alıyor yine uzağız atandığı yerle benim yaşadığım yer arası 7-8 saat bende kendi hayatımı düzene koyup yanına atanmak için KPSS çalışıyorum şu an da canla başla eğer gerçekten seviyorsan o gücü muhakkak kendinde buluyorsun🙂 haftaya izine gelecek mesela iple çekiyorum o günü

Hayatımda ilk defa sevildiğimi iliklerime kadar hissettim.Değer kıymet bilen saygıdan asla şaşmayan biri.İlk başta uzak mesafe diye çıkmak istemedim ama mesafeler sevmeye engel değil her şeyin üstesinden geliriz diyip çıkmaya başladık.
Bu aralar nedense soğudum ama geçicidir diye düşünüyorum.Bir zamandan sonra mesafelerin sorun olmaya başladığını fark ettim.Gerçekten zor gelmeye başladı.
Sevdiğim adama istediğim her an sarılabilmek beraber kütüphanede ders çalışmak en basitinden bi aşağı in 5 dk da olsa göreyim diyebileceğim biri olsun istedim.Bir yandan da onu çok seviyorum ayrılamıyorum.Kendisi 19 yaşında üni 1 ve biraz daha sabret senin okuyacağın şehri yazacağım işe gireceğim orada okuyacağım yeter ki elimi bırakma diyor.Bunu yapacağından şüphem yok ama sabredemiyorum gibi.Şuan 11.sınıfım 1 sene geriden geliyorum ailevi durumlarımdan dolayı.
Gerçekten çok kararsızım acaba ilişkimize bir iki ay daha mı versem belki mesafeleri sorun etmemeye başlarım lütfen akıl verin
18 yaşında iliskin olmasa da olur aslında 😓

Canım çok küçüksün daha bunları takma kafana seviyorsan bırakma ama kendine de dert edinme geleceğine odaklan. Bende şu an ki evlendgm insanla 18 yaşında tanıştım bizim aramızda da mesafe vardı iki üç ayda bir görüşüyorduk ama sabrettik oldu. Bende çok istedim hergün görmek onunla olmak ama gelecek vadediyorsa iliskiniz ve duygularınız zaman goz açıp kapayana kadar geçecektir emin ol.

X