uzağa evlenenler

bende kendimden biliyorum asla uzak bi sehirde olmam yani cünkü tek basınasın tabi insanın kisiligiyle alakalı bisey kimi kimse istemez cevresinde ne dügün ne bayram ne oturmalar yapmak ister sahsen ben yapamam uak bi sehirde haaa anca olur amerika falan devlet güvencesinde olursam gidersin yoksa antalya izmir hikaye
eger seninde kimsen yoksa gidicegin yerde cok bocolarsın bide kocan senden taraf cıkmaz her aksam onların akrabasına gidersin patlarsın
Canım onunda kimsesi yok orda arkadaşları var senide tanıştircam hiç sikilmiycaksin dio

Bende uzağa gelin gittim sayılır. Evlenmeden önce iki yıl ailemden uzakta yaşayınca alışmak zor olmadı ama bir ömür uzakta yaşama düşüncesi yüzünden ilk evlendiğimde çok kafaya takıyordu m bu durumu. Çok şükür çok mutluyum eşimle, her tatil fırsatında gidiyoruz anlayışlı yoksa zordu. Herşeye alışılıyor..

Seversen gozun bir sey gormez. :)

Merhaba
Bende hep ailemden ayrı kalamam diyordum ama simdi isvece gelin gittim orda yasıyorum.
Ailemi özluyorum ama su göruntulu aramalar olmasa dayanamazdım sık sık konusuyorum yanımda gibi hissediyorum o zaman :KK50:

Ben de Izmir'den Istanbul'a geldim okumak icin. Sonrada evlenip burada kaldim. Cok mutluyum, bu sehri seviyorum. Sevdiren de esim tabii ki.. Zamanla cevre yaparsiniz. Gezersiniz, eglenirsiniz. Aileniz de gelir gider. Siz de gider gelirsiniz. Yeter ki sevin, mutlu olun. Hayirlisi olsun sizin icin. :)

kızlar ben 30 yaşındayım daha öncede bi evlilik yaptım şimdi ailelerin vasıtasıyla yarın biriyle görüşçem çocuk istnbulda oturuyor hiç ailemden ayrı kalmadım çok stresli heycanlı bi yapım var alışabilirmiyim yapabilirmiyim die istemsiz kaygılarım oluyor fotolardan gördük beğendik konuşuyoruz şimdilik bi sorun yok ama kaygılarım fazla alışabilirmiyim ??
İstanbul güzel şehir, çok rahat alışır ve kolay kolay vazgeçemezsin. Aileden uzak olmak da bazen çok iyi oluyor. Kafanı dinlersin, alışamam diye endişe etme canım. Mutluysan en kötü yere bile alışırsın :KK66:

Bendogma buyume istanbulumdan almaya gibi bir memlekete geldim.bebegim dogunca alisabildim.

X