Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Uzadikca incelen sac uçları

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende aynı derten muzdaribim sinemaki uyguladığım zamanlar istedğim uzunluğu elde ediyorum ama saçlarımda kırıklar oluşuyor tekrar kestirmek durumunda kalıyorum. hindistan cevizi yağını kullanmayı düşünyrm artık onun kuruluğa iyi geldiğini okudum

Saçlarım ince telli ve düz, kurumaya meyilli. Eskiden uçlarda beyaz noktalar oluşur ve taradıkça kopar etrafta uçuşurdu haliyle uçlar inceliyordu ve saçlarımı uzatamıyordum ki saçımda kimyasal işlem yoktu veya fön, maşa vs kullanmıyordum. Sonrasında kaliteli ürünler kullanmaya başladım paraya kıyıp. Saçlarım nemlendikçe o sorun ortadan kalktı. Şu an saçlarım istediğim boyda sayılır, göğüs hizamın altında ki daha fazla da uzatmayı düşünmüyorum, benim için ideal boy bu çünkü.

Son 3.5 aydır kullandığım marka Pureology, Loreal'e ait bir marka. Yurtdışı kaynaklardan araştır derim. Özellikle Strenght Cure serisi böyle mikro hasara uğramış saçlarda çok iyi ama öncesinde incelmiş kısımları kestirip aynı boya getir.

Ayrıca, banyoya girmeden önce saç boy ve uçlarına muhakkak bir yağ sür, zeytinyağı, badem yağı ne bulursan. Bu da saçların korunmasında oldukça başarılı bir yöntem.

Banyo yaparken şampuanı yalnızca kafa derine sür, buradan oluşan köpük saçları durularken saç boy ve uçlarında birikmiş kalıntılarıda temizler, özellikle uçlara şampuanı direkt uygulama.
canim merhaba. badem yağı olarak hangi markayi kullaniyorsun? ve yagli saclari olanlara yag bakimini onerir misin yani yağı sadece saç ucuma mi suruyum yoksa diplere de sürebilir miyim

havuç yağı saçlara inanılmaz iyi geliyor ve biotinde besliyor . Bence düzenli olarak bakım yapmalısın. Ben Carrot Care saç kreminde bunları buldum tavsiye ederim canım, mutlaka dene.

ayni problem bende de var
saclari bol bol nemlendirmek lazim canim, bi donem o sekil duzeltmistim

Ben de aynı dertten defalarca saçlarımı kestirdim. Saçlarım platin, sürekli fön boya derken kendinden geçiyor. Nefret ediyorum bu durumdan. Sonra anladım ki sarışın olan tek ben değilim. Milletin saçı nasıl da sağlıklı ve düzgün uzuyor. Kesinlikle çözüm bakım yapmak çıldırıyorum bu yüzden.
Kılıçbalığının tavsiyelerini okudum sen de önem versen iyi olur, derim.

bende aynı derten muzdaribim sinemaki uyguladığım zamanlar istedğim uzunluğu elde ediyorum ama saçlarımda kırıklar oluşuyor tekrar kestirmek durumunda kalıyorum. hindistan cevizi yağını kullanmayı düşünyrm artık onun kuruluğa iyi geldiğini okudum
Hindistan cevizi konusunda haklısınız. en yumuşatıcı saç bakım yağıdır.

Geçen sene saç dökülmesi ve yavaş saç uzama sorunu yaşadığım zamanlarda , gerçek verimi keratin dip bakım setini aldıktan sonra gördüm ve sette bitkisel şampuanı vardı, İkincisi, saç gözenek açıcı serumu var çok süper. üçüncüsü de %100 doğal soğuk sıkım yağlarla üretilen dökülme önleyici ve hızlı saç uzatıcı keratin dip bakım yağı da mükemmel. 2 hafta sonra tam net olarak dökülmem kesildi diyebilirim. Bir de katkısız keratin hediye ediliyor ki bu da 2 seansta zayıf ince tellı kırılan kopan yıpranan saçlarımı onardı. çok memnun kaldım.

X