Uyy Sınırı Geçtuk mi daa?

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
Temel Fadime Tursun İdris Cemal ( temelle fadime karı kocalar ) bir araba ile Yolda ilerlemektedirler bir müddet ilerledikten sonra bunları bir trafik polisi durdurur ve aralarında aşağıdaki gibi bir konuşma geçer...

Polis : Merhaba beyfendi tam 6 saattir bu yolda nöbet tutup gelen geçeni durdurmak ve kontrol etmekteyim tam 6 saatlik nöbetim boyunca ilk emniyet kemeri takılı sürücü olarak siz geçtiniz Bizde ekibimizce Bir karar aldık size 10.000$ para hediye edeceğiz lütfen kabul edin.

Temel : Haçan teşkkür ederim memur bey

Deyip parayı alır bu esnaada polis geriye döner gider ve bir iki adım gittikten sonra duraklayarak geriye döner...

Polis : Pardon beyfendi şahsi bir soru ama merak ettim siz bu para ile ne yapacaksınız ?

Temel : Uyy ilk önce kendüme bi ehliyet alacağum daa

Polis : Pardon efendim sizin ehliyetiniz Yok mu

Fadime : Haçan memur bey siz ona pakmayun içince haböyle sapıtayi daa

Polis : Hmm hem ehliyetiniz Yok hemde alkollüsünüz haa vay canınaa

Diyerek sinirlenir ve bunlara kızar tam bu esnadaa idris lafa atlar vee

İdris : Ulaa temeel ben size demedum mi çalinti arabayla yola çıkmayalum başımuza iş alacağuz daaa

Diye ağlamaya başlar ve tam bu esnada bir kapı açılıp kapanır Cemal bagajdan çıkıp gelir

Cemal : Uy siniri geçmeduk mi daa
:roflol: :roflol: :roflol:

• Konu Sahibi EU3
SÜperrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…