- 10 Ekim 2011
- 161
- 78
- Konu Sahibi PAPATYA1965
Merhaba arkadaşlar subat ayında başlayan bitmek bilmeyen benim uyuz oldugumu düşündüğüm hastalığım subat ayında eşim afrikaya gitti geldi 3 gün coxugu ortamına aldik bir güzel uyuduk eşim bana kaşınıyorum dedi vücudumdan sivrisinek ısırığı gibi diyince ben anladım hoop 10 gün gecmedi benimde kollarımda başladı neyse devletin verdiği ve eczanelerin yaptigi bir çok ilaç ve karışım kullandım bunun yanında evi ilaclattim sirke elimden düşmedi trendyol dan akar ilaci aldim yağlar aldim buhardanlik aldim hergun sabaha kadar uyuza karsi etken olanları kullandım çamaşırlarını balkonda 4 aya yakın bıraktım posette neyse hwrseyi temizlik dahil hergun yapıyordum gecti sandim ama tek tük hafif kasintili biseyler çıkıyor 1 haftaya kayboluyordu umursamadım ramazana temiz girmiştim kurban bayramına hoop tekrar lezyon gorunce anladim fakat bunlar kasinmiyordu bana cizik atıyordu 3 nokta şeklinde yaralar oluşuyordu ben tekrar uyuz oldugumu anladim ya bu bocek derimin altinda uyudu portledi benim gibi bir çok insan bu durumu yasiyor tıbbın yetersiz kaldığı noktadayız bu salgın her ne ise çiğ gibi büyüyor insanlar perişan vücudumun heryerinde ısırık hissediyorum göz kapaklarım kafam dudaklarım kulaklarım nedir Allah aşkına aranızda boyle seyler yasayan varmi allah rızası için bilgisi olan paylaşabilir mi