Uyuz

Benim kendi ailemde gecirdi klowaksin diye bi krem var eczanelerde satılıyor cok kotu bi kokusu var ama kesinliklikle geciriyor gunde 3 kere sürüyorsunuz kesinlikle banyo yapmak yok hep ayni kiyafetleri giyineceksiniz ve nevresimleri filan degistirmiceksiniz işe filan gidiyorsaniz mesela cuma gunune getirebilirsiniz cuma cumartesi pazar surmus olursunuz 3 gun sonra dus alabilirsiniz ama cikmasi biraz zor oluyor iyi yikamak gerekir. Bu sizi rahatlaticaktir. Eger tekrarlarsa tekrardan ayni seyi uygularsaniz bu sefer tamamen iyilesir. Yapmak istemeyebilirsiniz belki bicak gibi kesip atacagini dusunurseniz yanilirsiniz ama dedikleri mi de yaparsaniz cozumm olur emin olun

Geçmiş olsun bilemiyorum ki ne desem yanlış olur bizde geçirdiğimiz için paylaştım sizinle ama doktora gitseniz daha faydalı olur sanki allah yardım etsin inşallah

Uyuz olup ne gibi ilaçlar kullandınız
Merhaba mart ayında oglum wilkinson pomat kullandı çok şükür 1 ay içinde atlattı.Hazıranda ayında bütün kasıntısı bitti.Yattıgı yatagını süpürdüm ütüledim.Sabah aksam nevresımlerını degıstırdm.Ağustos ayında eşimde basladı kasıntı eczanemız kükürtlü bir krem yaptı.3 gün onu kullandı 1 gün ara verdı sonra wilkinson 3 gün kullandı.Bitti onunda sayılır.Yaraları düzeldi.Kızımın karnında kasıntı gördüğüm an acile götürdüm.Doktor henuz kanal acamamış dedi.Metrin losyon verdı çok iyi geldi.Bütün ev halkı doktorunuzun eczanenın verdıgı krem losyon artık neyse kullanmak zorunda Bende de aynı kasıntılar basladı 3 haftadr kükürte vücudumun alerjisi varmıs.Sürdüğüm an vücudum yanıyor kızarıyor.Ne yapacagımı şaşırdım.Her gün yıkayıp ütüyü gectım.Sürekli kasınmak uykusuz kalmak bütün psikolojimı bitirdi.Ne yapacagımı şasırdım.Ben harıc ailem düzeldi ben nasıl gecırıcem bilemıyorum.Kızıma bıle sarılamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…