Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kwellada ıyı gelmıstı . 5 6 yıl kadar onceydı. Butun kıyafetler yıkandı utulendı sureklı. Cabuk yayılır dıkkat etmek lazım.Uyuz olup ne gibi ilaçlar kullandınız
Cok kötü oldu yaa ne yaptıysak geçmiyor kikwellada ıyı gelmıstı . 5 6 yıl kadar onceydı. Butun kıyafetler yıkandı utulendı sureklı. Cabuk yayılır dıkkat etmek lazım.
beyaz sirke de dene istersen.Cok kötü oldu yaa ne yaptıysak geçmiyor ki
Evet dogru geçmiyor ama bizim boyle gecti cozum olur emin olunCok kötü oldu yaa ne yaptıysak geçmiyor ki
Merhaba...bende o kükürtlü sarı kremi sürüyorum. Perşembe sürdük ailecek. Inşallah yarın yıkanıca..ama benim hala boynum kaşınıyor acaba uyuzdan mi keenden midir...Evet dogru geçmiyor ama bizim boyle gecti cozum olur emin olun
Merhaba mart ayında oglum wilkinson pomat kullandı çok şükür 1 ay içinde atlattı.Hazıranda ayında bütün kasıntısı bitti.Yattıgı yatagını süpürdüm ütüledim.Sabah aksam nevresımlerını degıstırdm.Ağustos ayında eşimde basladı kasıntı eczanemız kükürtlü bir krem yaptı.3 gün onu kullandı 1 gün ara verdı sonra wilkinson 3 gün kullandı.Bitti onunda sayılır.Yaraları düzeldi.Kızımın karnında kasıntı gördüğüm an acile götürdüm.Doktor henuz kanal acamamış dedi.Metrin losyon verdı çok iyi geldi.Bütün ev halkı doktorunuzun eczanenın verdıgı krem losyon artık neyse kullanmak zorunda Bende de aynı kasıntılar basladı 3 haftadr kükürte vücudumun alerjisi varmıs.Sürdüğüm an vücudum yanıyor kızarıyor.Ne yapacagımı şaşırdım.Her gün yıkayıp ütüyü gectım.Sürekli kasınmak uykusuz kalmak bütün psikolojimı bitirdi.Ne yapacagımı şasırdım.Ben harıc ailem düzeldi ben nasıl gecırıcem bilemıyorum.Kızıma bıle sarılamıyorumUyuz olup ne gibi ilaçlar kullandınız