- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.636
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
merhaba kızlar, yaklaşık iki haftadır kaşıntım var, doktora gittim ezbere yüzüme bile bakmadan uyuz ilacı yazdı gönderdi. kullandım ancak fayda etmedi ne kremi ne losyonu. yaşayan varsa belirtilerini sayayım, şiddetli kaşıntı, çok kaşıdığım için yara oluyor ve geçmiyor normalde hemen iyileşir yaralarım. vücudumda bir karıncalanma hissi nokta nokta şeklinde batma gibi. bugün el bileklerimde sivilcemsi uyuzun da belirtisi olan birkaç kabarcık çıktı. pazartesiye randevu aldım ben uyuz olduğumu düşünüyorum ama nerden geçti anlamadım. bunun haricinde asıl önemli konu şu.. bu korkumdan dolayı evi ilaçlattım koltukları yıkattım. kızımı da babaanneye bıraktık birkaç günlüğüne. yarın getirecek babası, eğer uyuzsam kızımın gelmesi çok tehlikeli değil mi? acaba evi ve kendimi temizleyene kadar kalması daha mı doğru hiç içime sinmese de? kızıma bulaştırırsam çok vicdan azabı çekeceğim. ancak şöyle bir şey de var uyuz olsa kızıma evdeyken bulaşmaz mıydı zaten çoktan? alerji olabilir mi bütün bu belirtiler? akıl verin ne olur.