Uyuz tedavisi olan var mi? Lutfen yardim edin..

mahay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
7
6
38
Bebeğimin kaşıntılı döküntüleri vardı ilk şu çiçeği düşünüldü ilaç kullandık geçmedi. Alerji olduğu düşünüldü ilaçları kullandık yine geçmedi ve benimde ufak ufak bilek içleri ve karin bölgesinde kaşıntılarım başladı. Kaşınıyor sonrasında kırmızı nokta gibi kalıyor. Bazıları nokta olmadan küçük kabarcik şeklinde oluyor. Bebegimde sırt bölgesi iri şekilde sivilce gibi başladı ayakları bacakları kolu ve saçında kasintilar yayıldı. Geceleri uyuyamiyordu kasintidan her yeri yara oldu. Doktor uyuzdan şüphelendi. Bebegime kukurtlu karisim kullandık eczane yapımı çok iyi gelmişti . Biz de ailece kwellada kullandık ( 7 gün arayla 2 kez). Tedavi biteli 2 hafta oluyor. Benim kaşındım geçmedi halen kırmızı nokta olusumlari var. Bebeğimin de iri döküntüleri yeniden başladı. Doktora da gidemiyoruz bu dönemde numarası da yok. Böyle birşey yaşayıp tedavisi başarılı olan var mi acaba yardımcı olabilir misiniz? Ne yapabilirim??

Merhaba uyuzu nasıl yendiniz acaba ya da yenebilmişsinizdir diye düşünüyorum 2020 de yazılmış bu post

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…